Nyheder

En måned i coronaens tegn

Januar 2022

Som bekendt lagde vi i år, grundet corona, ud med en uges online-undervisning, for heldigvis havde det virket, at vi alle havde krydset fingre hen over julen, for at nedlukningen ikke skulle blive forlænget.

Søndag den 9. januar stod skolens personale så atter klar til at modtage de mange julemætte elever, som var svært tilfredse med, at hverdagen nu igen kunne blive, som den plejer at være. Og selvom uge 3 nu også skulle tilbringes på skolebænken i Ragebøl og ikke i på ski i østrigske Murau, var humøret højt.

Men fornøjelsen ved at være tilbage varede ikke længe, for coronaen lagde i den seneste bølge vejen forbi Ragebøl, og det betød, at vi pludselig midt i januar måtte sende både smittede elever og deres værelseskammerater hjem i hobetal til stor ærgrelse for alle parter. I løbet af ganske få dage var elevtallet stort set halveret, og så begyndte de ansatte også at lægge sig med corona.

På trods af at januar blev en lidt grå omgang, blev der alligevel hygget i bogrupperne, og et par småture ud af huset blev det også til, bl.a. til Gråsten Slot.

Nu er januar med alle dens pinsler lykkeligvis fortid. Vintergækker og erantis pibler frem, en enkelt fugl slår en trille, lyset kommer snigende, og antallet af mennesker på Dybbøl Efterskole stiger dag for dag, efterhånden som coronaen slipper sit tag i os.

Vi har budt februar velkommen, og vi mere end glæder os til for alvor at tage hul på 2022 med alle de oplevelser året utvivlsomt har at byde på.

Seneste nyheder

Ungdomsminder og fremtidsplaner på Dybbøl Efterskole

Ungdomsminder og fremtidsplaner på Dybbøl Efterskole

November 2022 Lørdag den 5. november stod solen op over en af årets bedste dage, nemlig gammel-elev-dag. Som altid var skolen denne dag fyldt til bristepunktet med folk fra nær og fjern, som på et eller andet tidspunkt, siden skolen blev etableret i 1992, har været en...

Gys og gru på Dybbøl Efterskole

Gys og gru på Dybbøl Efterskole

Oktober 2022 Oktober begyndte med resterne af en lang weekend efterfulgt af en anderledes dag i sportens navn, hvor skolens elever havde delt sig ind i tre grupper: Der var dem, der tog til Sundeved Efterskole og slog sig løs i springcentret, dem der sprang på bussen...

Her graves! Første spadestik til fremtidens efterskole er taget

Her graves! Første spadestik til fremtidens efterskole er taget

September 2022 September måned startede med, at personale, naboer, håndværkere, arkitekter m.fl. samledes på skolens grund for at se Mikkel tage det første spadestik til byggeriet af Dybbøl Efterskoles nye køkken, spisesal og foredragssal. Dette skete, efter at...