Nyheder

En måned i coronaens tegn

Januar 2022

Som bekendt lagde vi i år, grundet corona, ud med en uges online-undervisning, for heldigvis havde det virket, at vi alle havde krydset fingre hen over julen, for at nedlukningen ikke skulle blive forlænget.

Søndag den 9. januar stod skolens personale så atter klar til at modtage de mange julemætte elever, som var svært tilfredse med, at hverdagen nu igen kunne blive, som den plejer at være. Og selvom uge 3 nu også skulle tilbringes på skolebænken i Ragebøl og ikke i på ski i østrigske Murau, var humøret højt.

Men fornøjelsen ved at være tilbage varede ikke længe, for coronaen lagde i den seneste bølge vejen forbi Ragebøl, og det betød, at vi pludselig midt i januar måtte sende både smittede elever og deres værelseskammerater hjem i hobetal til stor ærgrelse for alle parter. I løbet af ganske få dage var elevtallet stort set halveret, og så begyndte de ansatte også at lægge sig med corona.

På trods af at januar blev en lidt grå omgang, blev der alligevel hygget i bogrupperne, og et par småture ud af huset blev det også til, bl.a. til Gråsten Slot.

Nu er januar med alle dens pinsler lykkeligvis fortid. Vintergækker og erantis pibler frem, en enkelt fugl slår en trille, lyset kommer snigende, og antallet af mennesker på Dybbøl Efterskole stiger dag for dag, efterhånden som coronaen slipper sit tag i os.

Vi har budt februar velkommen, og vi mere end glæder os til for alvor at tage hul på 2022 med alle de oplevelser året utvivlsomt har at byde på.

Seneste nyheder

Århustur, tøndeslagning og skitræning

Århustur, tøndeslagning og skitræning

Moesgaard Museum Moesgaard Museum Fastelavn er mit navn Februar 2023 Tur til ÅrhusDen 9. februar var hele skolen på tur til Smilets By, Århus. Vi besøgte Moesgaard Museum, hvor vi lærte en masse om menneskets evolution og oprindelse.Efterfølgende besøgte nogle elever...

Rundvisninger, terminsprøver og filmproduktion

Rundvisninger, terminsprøver og filmproduktion

Januar 2023 Dybbøl Efterskole ønsker godt nytår. Efter en dejlig juleferie, er elever og ansatte nu klar til at tage fat på anden halvdel af skoleåret 2022/23. Efterskolernes aften Den 11. januar var der ”Efterskolernes Aften”, hvor interesserede kunne få en...

December måned stod i julens tegn på Dybbøl Efterskole

December måned stod i julens tegn på Dybbøl Efterskole

Fredag den 9. december var alle forældre inviteret til ”Forældresang” i hallen. Det var som altid en rigtig hyggelig måde at afslutte ugen på. Tirsdag d. 13. december vågnede eleverne til tonerne af ”Nu bæres lyset frem”. Fire elever gik luciaoptog og sørgede for en...