Hvordan sammensætter jeg mit skema?

Du har indflydelse på hvilke af skolens 7 linjefag du ønsker at deltage i. Det samme gælder de 7 efterskolefag. De boglige fag er obligatoriske. Du vil i de fleste fag komme til at være på niveaudelte hold. Andre fag indgår i tværfaglige undervisningsforløb. Undervisningen afsluttes for nogle af skolens elever med Folkeskolens Prøver i 9. klasse eller 10. klasse. Der er mulighed for at gå til prøver under særlige vilkår – herunder brug af hjælpemidler, forlænget prøvetid eller oplæsning med mere. Der kan søges om fritagelse fra prøveaflæggelse.

Erhvervsvejledning

Der bliver lagt stor vægt på vejledning. Du får to samtaler i løbet af skoleåret. Der bliver lavet profilcollage – der afdækkes muligheder for evt erhvervsuddannelse, STU med mere. Du bliver præsenteret for introduktion til erhvervsuddannelserne og 10. klasserne kommer på obligatorisk brobygning. 9.klasse og til dels 8.kl. kommer i praktik. I det første halve år vil du ugentligt blive undervist i arbejdsmarkedsforhold, uddannelse osv.

Aftenfag

En gang i ugen skal du også vælge et aftenfag som du skal følge i en periode. Der bliver lavet nye aftenfagstilbud 5 gange om året, så der er rig mulighed for at vælge noget forskelligt.
Tilbudene skifter i løbet af året og følger meget årstiderne – om det foregår ude eller inde, og nogle af mulighederne kunne være:

Filmkanon – Bueskydning – Kend din PC – Rundbold – Håndbold – Hockey – Motorlære – Småsløjd

MANDAG  TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
Morgenmad  Morgenmad Morgenmad  Morgenmad Morgenmad
Gåtur/Kost Gåtur/Kost Gåtur/Kost Gåtur/Kost Gåtur/Kost
Fortælletime Flextime Sangtime Flextime Fællestime
LINJEFAG MATEMATIK MATEMATIK MATEMATIK LINJEFAG
LINJEFAG DANSK DANSK DANSK LINJEFAG
Middag Middag Middag Middag Middag
ENGELSK BOGRUPPE LINJEFAG ENGELSK RENGØRING
VALGFAG SKOLEFAG LINJEFAG IDRÆT TEMATIME
Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad