Karakterer

Der henvises til Undervisningsministeriets hjemmeside.
(bemærkning til denne opgørelse: der er taget højde for socialstatus og forældres økonomiske råderum, hvilket betyder at den karakter der står under socioøkonomisk reference fortæller om elever der har den specifikke baggrund, og som sådan danner et gennemsnit af elevgrundlaget. Dette betyder at der tages en gennemsnitskarakter uden at der skeles til at eleverne modtager specialundervisning eller ej- som udgangspunkt ok, men set ud fra Dybbøl Efterskoles vinkel, og kendskabet til elevernes specialundervisningsbaggrund er opgørelsen mangelfuld.
Udgangspunktet og slutresultatet fortæller en helt anden historie – om undervisningen og elevernes arbejde med at opnå fantastiske resultater, her på vores efterskole)

Nyttige links:

Karakterer for sidste skoleår

3 mfrs. overgang til uddannelse i %

Grundskolernes karakterfordseling

Beskrivelse af nøgletallene

Lektielæsning sammen test

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx