Plads til alle – og et fantastisk sammenhold

Optagelse

For at kunne blive optaget på Dybbøl Efterskole er det en forudsætning, at eleven sammen med forældre eller værge har besøgt skolen, fået en rundvisning samt en samtale med skolens pædagogiske afdelingsleder eller forstander. Så har I lyst til dette, skal I sende en ansøgning (gerne bilagt PPV og skoleudtalelser, der beskriver elevens udfordringer).

Ansøgningsskema finder I –

Her

Så snart vi modtager ansøgning vil I via mail modtage en invitation til rundvisning og samtale. Efter et besøg får begge parter betænkningstid, inden vi giver hinanden håndslag på et efterskoleophold.

Andre nyttige links:

Efterskoleforeningen

Undervisningsministeriet

Sønderjysk Skoleforening

Hjælp til ordblinde

Dybbøl Efterskole - venner for livet

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx