Tidligt på dagen

20. april, 2018

Tidligt på dagen

Det er godt nok svært at undgå at blive helt glad, når man her en tidlig fredag morgen lidt i syv kan nyde solens stråler på det fugtige græs og se, hvordan alt bliver oplyst og oplivet. Man kan gå hen og blive helt grundtvigsk af den slags!

I sidste weekend var det lunt nok til at lave bålhygge og hele ugen har vi alle nydt det dejlige vejr. Ellers har det været en ganske, almindelig uge på skolen.

I går, torsdag, fik vi besøg fra en af de lokale skoler. Der kom to lærere og 8-10 rollinger på visit. Lidt mere end rollinger var de nok, men de fik deres første kig på og rundvisning på en efterskole for at se, om det måske var noget for dem om 4-5 års tid.

Vores elever er altid rigtig gode til at vise rundt på skolen og mange af dem melder sig gerne frivilligt til tjansen. Faktisk skal man passe på med at spørge “om der er nogen, der vil vise rundt”, for straks er man nødt til at sige nej til de 15, der ikke stod for tur. Det er skønt, at eleverne er så tilpas og i balance med tingene, at de så stolt og frimodigt viser deres skole frem.

Lock-out blev udskudt igen. Som tidligere nævnt, kommer det ikke til at betyde særlig meget her på stedet, for vi er nemlig fritaget. Som det ser ud lige nu, kommer det heller ikke til at betyde noget for den skriftlige prøveafvikling, som står for døren. Det kan dog ikke afvises, at det kan komme til at betyde noget, når vi når til de mundtlige prøver, for nogle af dem, som vi skulle have som censorer på skolen er formentlig ramt af lock-out’en. Hvis den altså bliver til noget…

Så snart vi ved mere, skal I nok høre fra os. Så hvis I ikke hører andet, kan I gå ud fra, at alt kører, som det skal!

Med ønsket om en dejlig, solrig weekend

Jakob Carl Christensen

Forstander

Seneste nyheder

Kongens død

Kongens død

16. juni, 2022

Maj og juni 2022 Maj måned startede med en sheltertur med alt, hvad dertil hører af bål, grillpø
Påskeferie og besøg på Georg Stage
April 2022 Med april måned kom også foråret til Ragebøl, for efter primært at have budt på regn og rusk i måne
På ski i høj sol

På ski i høj sol

01. april, 2022

Marts 2022 Marts måned startede strålende i år, og det på helt bogstavelig vis. Det var heldigt
Cykeldrengene kom med energi og inspiration
Februar 2022 Efter Malik havde blæst januar væk, stak februar sit våde ansigt frem, og mundbinden
En måned i coronaens tegn

En måned i coronaens tegn

31. januar, 2022

Januar 2022 Som bekendt lagde vi i år, grundet corona, ud med en uges online-undervisning, f