Tidligt på dagen

20. april, 2018

Tidligt på dagen

Det er godt nok svært at undgå at blive helt glad, når man her en tidlig fredag morgen lidt i syv kan nyde solens stråler på det fugtige græs og se, hvordan alt bliver oplyst og oplivet. Man kan gå hen og blive helt grundtvigsk af den slags!

I sidste weekend var det lunt nok til at lave bålhygge og hele ugen har vi alle nydt det dejlige vejr. Ellers har det været en ganske, almindelig uge på skolen.

I går, torsdag, fik vi besøg fra en af de lokale skoler. Der kom to lærere og 8-10 rollinger på visit. Lidt mere end rollinger var de nok, men de fik deres første kig på og rundvisning på en efterskole for at se, om det måske var noget for dem om 4-5 års tid.

Vores elever er altid rigtig gode til at vise rundt på skolen og mange af dem melder sig gerne frivilligt til tjansen. Faktisk skal man passe på med at spørge “om der er nogen, der vil vise rundt”, for straks er man nødt til at sige nej til de 15, der ikke stod for tur. Det er skønt, at eleverne er så tilpas og i balance med tingene, at de så stolt og frimodigt viser deres skole frem.

Lock-out blev udskudt igen. Som tidligere nævnt, kommer det ikke til at betyde særlig meget her på stedet, for vi er nemlig fritaget. Som det ser ud lige nu, kommer det heller ikke til at betyde noget for den skriftlige prøveafvikling, som står for døren. Det kan dog ikke afvises, at det kan komme til at betyde noget, når vi når til de mundtlige prøver, for nogle af dem, som vi skulle have som censorer på skolen er formentlig ramt af lock-out’en. Hvis den altså bliver til noget…

Så snart vi ved mere, skal I nok høre fra os. Så hvis I ikke hører andet, kan I gå ud fra, at alt kører, som det skal!

Med ønsket om en dejlig, solrig weekend

3 – 2 – 1 – Sæt i gang!

03. september, 2021

August 2021 Vejret var pragtfuldt, og luften var tyk af spænding, da medarbejdere, forældre og elever søndag den 1
Farvel eller på gensyn

29. juni, 2021

Så kom dagen, hvor der skulle siges farvel og på gensyn til både elever og lærere. Et lidt underligt år med hjemsen
Skriftlige prøver, gabestok og en bid af Øffe
Så kom vi igennem maj måned, og det er tid til nyt fra skolen. Måneden startede med, at årets skriftlige prøver ble
Efterskolelivet kører igen – Hurra!
Så er vi langt om længe i gang igen efter mange triste måneder, hvor efterskolen har ligget stille hen. Nu er livet v
Vores skole er med i januar nummeret af magasinet Ligeværd
Plads til at være sig selv - og anderledes Seks unge fra Dybbøl Efterskole har sagt ja til, at en journalist fra ma