Så åbnede skolen og det er sommer

29. maj, 2020

Så åbnede skolen og det er sommer

Afslutningen af Corona-lukningen satte Dybbøl Efterskoles personale på hårdt arbejde med kort varsel. Vi skulle opfinde nyt skema, ændrede tider og rytmer, afspritte alt, købe ekstra rengøringshjælp og meget, meget mere.

 

Det var dejligt at kunne modtage alle de begejstrede elever mandag den 18. maj. Det lykkedes og vi nåede at blive klar! Og vi mærker, at skoleåret nærmer sig sin afslutning. Der er masser af glæde og energi… somme tider når energiniveauet nye højder med sol, lun luft og musik på plænen ud på aftenen. Hyggeligt, og det noteres, at det kan mærkes, at vi har 78 teenagere, der har været lukket inde i to måneder. Eleverne er glade for at være tilbage på skolen og vi håber på en dejlig afslutningsmåned.

 

Så efter ”Corona-omstændigheder” går det rigtig godt med det hele. Undervisningen kører tilnærmelsesvis normalt og vi holder afstand efter bedste evne. Kr. Himmelfarts Dag var vi på udflugt – picnictur. Herover kan man se et par af pigerne, der er klar til cykelturen til Vemmingbund.

 

Desværre har vi nu definitivt aflyst Middelalderugen, som vi ellers havde håbet kunne blive til noget i den næst-sidste skoleuge. Men afstandskravene og forsamlingsbegrænsningerne gør det ikke muligt på en tilfredsstillende måde. I stedet laver vi en afvekslende uge med aktiviteter såvel på skolen som ud af huset. Vi satser på at få lov til at køre bus et par dage, hvor vi gerne vil af sted.

 

Mærkeligt, som et skoleår kan blive så dybtgående præget af et virus fra Kina, men sådan er det blevet. Nu er målet, at de unge mennesker får en herlig afslutning på deres skoleår!

 

 

De bedste hilsner fra Dybbøl Efterskole

Jakob Carl Christensen

Forstander

Seneste nyheder

Påskeferie og besøg på Georg Stage
April 2022 Med april måned kom også foråret til Ragebøl, for efter primært at have budt på regn og rusk i måne
På ski i høj sol

På ski i høj sol

01. april, 2022

Marts 2022 Marts måned startede strålende i år, og det på helt bogstavelig vis. Det var heldigt
Cykeldrengene kom med energi og inspiration
Februar 2022 Efter Malik havde blæst januar væk, stak februar sit våde ansigt frem, og mundbinden
En måned i coronaens tegn

En måned i coronaens tegn

31. januar, 2022

Januar 2022 Som bekendt lagde vi i år, grundet corona, ud med en uges online-undervisning, f
Julen varer længe….

Julen varer længe….

06. januar, 2022

December 2021 December startede koldt på Dybbøl Efterskole i år, og tænk engang – der faldt s