Begrænset forår

09. marts, 2018

Begrænset forår

Desværre har marts ikke givet os de forårstoner, vi ellers så småt håber på, når kalenderen åbner for tredje måned. Som I kan se på billedet, var der sne mandag den 5. marts og det fik lokket kælke frem.

Men det tøede ret hurtigt, efter vi har haft 14 dages frost, så når jeg nu kigger ud fra mit kontor, kan jeg kun her og dér se pletter af sne, der smelter og drypper i solen. Det grønne træder frem og vi ved jo fra H. C. Andersen, at det grønne er godt for øjnene.

Det har været en stille uge, må man sige. Ikke de store falbelader – vi mærker, at eleverne nu er ved at finde det kollektive fodfæste, rytmerne er på plads, tingene afstemte og vi kender hinanden ud og ind.

Og så kommer de kloge hoveder midt i det hele og smider en bombe med trusler om strejker og lock-out. Her til morgen orienterede jeg eleverne om tingenes tilstand. Vi ved jo ret beset ikke ret meget endnu, men det kan gå hen og blive en realitet.

HVIS lock-out’en træder i kraft, er vi nødt til at se i øjnene, at vi må lukke skolen, så længe det står på. Så snart lock-out’en er overstået, åbner vi igen. Lock-out’en træder tidligst i kraft den 10. april.

Eleverne er opmærksomme på, at dette KAN betyde noget for prøveaflæggelserne. Vi forventer, at såfremt lock-out’en påvirker prøveperioden, så vil prøverne blive flyttet længere hen i maj og juni.

Vi sørger naturligvis for at holde jer orienteret, så snart vi ved noget af betydning og må i mellemtiden på vegne af de unge mennesker krydse fingre for, at de kloge hoveder finder en fredelig løsning.

 

De bedste hilsner fra Dybbøl Efterskole

Jakob Carl Christensen
Forstander

Seneste nyheder

Påskeferie og besøg på Georg Stage
April 2022 Med april måned kom også foråret til Ragebøl, for efter primært at have budt på regn og rusk i måne
På ski i høj sol

På ski i høj sol

01. april, 2022

Marts 2022 Marts måned startede strålende i år, og det på helt bogstavelig vis. Det var heldigt
Cykeldrengene kom med energi og inspiration
Februar 2022 Efter Malik havde blæst januar væk, stak februar sit våde ansigt frem, og mundbinden
En måned i coronaens tegn

En måned i coronaens tegn

31. januar, 2022

Januar 2022 Som bekendt lagde vi i år, grundet corona, ud med en uges online-undervisning, f
Julen varer længe….

Julen varer længe….

06. januar, 2022

December 2021 December startede koldt på Dybbøl Efterskole i år, og tænk engang – der faldt s