Cykeldrengene kom med energi og inspiration

28. februar, 2022

Cykeldrengene kom med energi og inspiration

Februar 2022

Efter Malik havde blæst januar væk, stak februar sit våde ansigt frem, og mundbindene blev for anden gang sendt i skammekrogen.

Men der var flere lys i februarmørket, for vi fik jo som bekendt besøg af de famøse cykeldrenge fra Alene i vildmarken. Her blev fortalt vidt og bredt om oplevelser, som drengene allerede havde lagt bag sig, og nye eventyr, som stadig var på tegnebrættet – og lur mig, om ikke Dybbøl Efterskoles elever følte sig en smule inspirerede og eventyrlystne, da cykeldrengene drog videre ud i verden – naturligvis ikke uden at der var blevet taget de obligatoriske selfies med både elever og personale…

Halvvejs inde i februar kom vinterferien, og det blev atter tid til at hvile på laurbærrene (på helt legal vis), og med de faldende smittetal og afskaffede restriktioner kunne nogle måske endda komme lidt længere væk end hjem på sofaen…

Da eleverne vendte tilbage til skolen efter ferien, vendte også solen tilbage og mindede os om, at vinteren synger på sidste vers.

Den 24. fik vi besøg af fotografen, hvis fornemme opgave det var at sikre, at ingen, som har været en del af vores skoles historie, kommer til at glemme, hvordan de selv eller deres kammerater så ud i det Herrens år 2022.

Efter en måned uden al for megen aktivitet, kan vi nu på Dybbøl Efterskole se frem til marts, hvor der er noget mere på programmet, bl.a. den legendariske skitur til Østrig. Og så skal vi forhåbentlig også ud at nyde de første spæde forårstegn og høre fuglene pippe fornøjet på morgenturen, som nu tilbagelægges i fuldt dagslys.

 

 

Seneste nyheder

Påskeferie og besøg på Georg Stage
April 2022 Med april måned kom også foråret til Ragebøl, for efter primært at have budt på regn og rusk i måne
På ski i høj sol

På ski i høj sol

01. april, 2022

Marts 2022 Marts måned startede strålende i år, og det på helt bogstavelig vis. Det var heldigt
En måned i coronaens tegn

En måned i coronaens tegn

31. januar, 2022

Januar 2022 Som bekendt lagde vi i år, grundet corona, ud med en uges online-undervisning, f
Julen varer længe….

Julen varer længe….

06. januar, 2022

December 2021 December startede koldt på Dybbøl Efterskole i år, og tænk engang – der faldt s
Nostalgien blomstrede på Dybbøl Efterskole
November 2021 Den første lørdag i november blev der som bekendt afholdt gammel-elev-dag på Dybbø