Dejligt septembervejr

04. september, 2017

Dejligt septembervejr

Så har vi rundet de første 3 af uger af skoleåret 2017/2018 og her fra Dybbøl Efterskole kan vi melde, at vi er kommet rigtig godt i gang.

Allerede nu er mange venskaber formet og vi oplever et elevhold der er glade og tilpasse og som i det hele taget er indstillet på efterskolelivet. Enkelte kæmper stadig lidt med savnet af det derhjemme – men langt de fleste smiler stort set hele tiden.

Nu er vi gået i gang med de almindelige skolefag – dansk, matematik og engelsk. Og som I kan se af billedet, er valgfagene også godt i gang. Billedet her er taget her mandag formiddag kl. 9.40 den 4. september, lige inden Sportsholdet begav sig af sted på cykeltur i det dejlige solskin.

Mit vindue på kontoret står på klem; jeg kan høre hestenes hove mod grus og asfalt og i baggrunden den stadige og stædige brummen fra en plæneklipper. Jo, det går godt her på skolen – vi håber I forældre får mange gode meldinger derhjemme. Husk, hvis der er noget I har brug for at snakke med os om, så er I altid velkomne til at tage kontakt til os.

Her til morgen fik eleverne information om den kommende hyttetur. Mandag den 25. til onsdag den 27. september tager vi på en overnatningstur på spejdercenteret “Stevninghus”, som ligger cirka 25 km fra Dybbøl Efterskole. Vi ser frem til et par gode, alternative dage med aktiviteter, bålhygge og “ryste-sammen”.

De bedste hilsner fra Dybbøl Efterskole