15. marts, 2017

15. marts 2017

Sikke solen skinner her på Dybbøl Efterskole! De første forårsstråler når langt ind på skolen; ind i klasseværelser, på gangene og på lærerværelset. Morgenturens motion bliver bare lidt lettere, når solen skinner og fuglene synger.

Om morgenen synger vi med eleverne. Som regel to sange. Det kan være eksempelvis “God morgen, lille land” eller “Morgenstund har guld i mund”. Ofte synger vi også det, som nærmest er vores slagsang: “Frem i lyset”. Sangen handler om, at man ikke skal gemme sig og putte sig – nej, man skal frem og vise, hvem man er. Og man skal åbne sig for sine venner og for livet. Frem i lyset! Og nu er det forår og så skal vi se at komme frem i lyset.

Vi ser frem til den kommende tids begivenheder. Snart er det tid til teateruge. Ronja Røverdatter! Det bliver spændende. Der er ved at blive planlagt, købt rekvisitter og udklædningstøj til forestillingen. Husk, at ALLE er velkomne den dag til forestillingen fredag eftermiddag, den 31. marts. kl. 16.00. Forestillingen kræver ikke tilmelding.

Om cirka 6 uger skal nogle af eleverne til de skriftlige prøver i starten af maj måned. Det giver gerne sved på panden for nogle – og det er udmærket. Man skal også huske dem på, at der er andre ting i livet end bare prøver. Man skal gøre det så godt man evner til prøverne, selvfølgelig skal man det. Og så samtidig huske på, at det godt kan være, man ikke aflægger prøve i “at være en god kammerat” – men at det trods alt er vigtigere i livet, end om man får 00, 7 eller 12 i matematik.

Men nu kommer prøvetiden altså, og så lægger vi os i selen for at få jeres sønner og døtre så godt igennem som overhovedet muligt! Hvis I har spørgsmål til prøverne er I naturligvis meget velkomne til at kontakte os her på skolen.

 

Med ønsket om dejligt solskin i haven

Jakob Carl Christensen

Forstander

Seneste nyheder

Farvel eller på gensyn

Farvel eller på gensyn

29. juni, 2021

Så kom dagen, hvor der skulle siges farvel og på gensyn til både elever og lærere. Et lidt underligt år med hjemsen
Skriftlige prøver, gabestok og en bid af Øffe
Så kom vi igennem maj måned, og det er tid til nyt fra skolen. Måneden startede med, at årets skriftlige prøver ble
Efterskolelivet kører igen – Hurra!
Så er vi langt om længe i gang igen efter mange triste måneder, hvor efterskolen har ligget stille hen. Nu er livet v
Vores skole er med i januar nummeret af magasinet Ligeværd
Plads til at være sig selv - og anderledes Seks unge fra Dybbøl Efterskole har sagt ja til, at en journalist fra ma
Så er det ved at være juletid på Dybbøl Efterskole
.... og det er godt nok dejligt med juletid! Vi har fået sat Hernnhuter-stjerne fra Christiansfeld op i hele hovedby