Efter ski...

25. januar, 2019

Efter ski...

Så er et af årets helt store højdepunkter vel overstået – skilejrskolen i Østrig. Jeg håber I alle fulgte med derhjemme på FaceBook. Herover kan I se Sara og Mia, med de østrigske alper i baggrunden.

 

Før jul havde vi julegaveværksted hele ugen; måske en del af jer fik noget af det, under træet juleaften? Vi sang julesange, havde julebanko, så julefilm, gjorde juleindkøb i Sønderborg, gjorde juleforberedelser, lavede juledyste, pakkede julegaver ind, dækkede julebord, så julekalender, fik slik af julemanden, lavede juleløb og julerengøring og holdt julefest.

 

Så blev det nytår og alle vendte ”hjem” til skolen. Allerede om mandagen, den 7. januar, mærkede vi en dejlig ro på skolen. Som om, at alle havde haft en god juletid og tingene, skoleåret, kammeraterne og stemningen lå et rigtig godt sted. Efter en uge på ski i højt humør og anderledes tider, lange busture og ændringer i programmet kan vi godt mærke i denne uge, at der er lidt mere ”feriestemning” over tingene. Men sådan er det og vi kan berette, at skoleåret 2018/2019 er et rigtig dejligt hold, udvikler sig godt og vi glæder os til et forår med oplevelser, samvær, undervisning og fritidsinteresser.

 

Lige om hjørnet venter uge 6 (4.-8 februar). Som I ved, har vi lavet om på det almindelige program i denne uge. Om mandagen har vi linjefag hele dagen og tirsdag-torsdag tager vi til København på ekskursion. Vi skal på byvandring, bo på vandrerhjem og ud at se seværdighederne derovre. Det glæder vi os til. Om fredagen har de unge mennesker fri til sædvanlig tid kl. 15.00, den 8. februar.

 

Herefter er det vinterferie i uge 7 og eleverne skal være tilbage på skolen søndag den 17. februar mellem 18.30 og 21.00.

 

 

De bedste hilsner fra Dybbøl Efterskole

Jakob Carl Christensen

Forstander

Seneste nyheder

Ternet Ninja og Efterskolernes dag
September er gået, og efteråret er så småt begyndt at kunne mærkes, men på Dybbøl Efterskole sørgede vi selvføl
3 – 2 – 1 – Sæt i gang!

3 – 2 – 1 – Sæt i gang!

03. september, 2021

August 2021 Vejret var pragtfuldt, og luften var tyk af spænding, da medarbejdere, forældre og elever søndag den 1
Farvel eller på gensyn

Farvel eller på gensyn

29. juni, 2021

Så kom dagen, hvor der skulle siges farvel og på gensyn til både elever og lærere. Et lidt underligt år med hjemsen
Skriftlige prøver, gabestok og en bid af Øffe
Så kom vi igennem maj måned, og det er tid til nyt fra skolen. Måneden startede med, at årets skriftlige prøver ble
Efterskolelivet kører igen – Hurra!
Så er vi langt om længe i gang igen efter mange triste måneder, hvor efterskolen har ligget stille hen. Nu er livet v