Efter ski...

25. januar, 2019

Efter ski...

Så er et af årets helt store højdepunkter vel overstået – skilejrskolen i Østrig. Jeg håber I alle fulgte med derhjemme på FaceBook. Herover kan I se Sara og Mia, med de østrigske alper i baggrunden.

 

Før jul havde vi julegaveværksted hele ugen; måske en del af jer fik noget af det, under træet juleaften? Vi sang julesange, havde julebanko, så julefilm, gjorde juleindkøb i Sønderborg, gjorde juleforberedelser, lavede juledyste, pakkede julegaver ind, dækkede julebord, så julekalender, fik slik af julemanden, lavede juleløb og julerengøring og holdt julefest.

 

Så blev det nytår og alle vendte ”hjem” til skolen. Allerede om mandagen, den 7. januar, mærkede vi en dejlig ro på skolen. Som om, at alle havde haft en god juletid og tingene, skoleåret, kammeraterne og stemningen lå et rigtig godt sted. Efter en uge på ski i højt humør og anderledes tider, lange busture og ændringer i programmet kan vi godt mærke i denne uge, at der er lidt mere ”feriestemning” over tingene. Men sådan er det og vi kan berette, at skoleåret 2018/2019 er et rigtig dejligt hold, udvikler sig godt og vi glæder os til et forår med oplevelser, samvær, undervisning og fritidsinteresser.

 

Lige om hjørnet venter uge 6 (4.-8 februar). Som I ved, har vi lavet om på det almindelige program i denne uge. Om mandagen har vi linjefag hele dagen og tirsdag-torsdag tager vi til København på ekskursion. Vi skal på byvandring, bo på vandrerhjem og ud at se seværdighederne derovre. Det glæder vi os til. Om fredagen har de unge mennesker fri til sædvanlig tid kl. 15.00, den 8. februar.

 

Herefter er det vinterferie i uge 7 og eleverne skal være tilbage på skolen søndag den 17. februar mellem 18.30 og 21.00.

 

 

De bedste hilsner fra Dybbøl Efterskole

Jakob Carl Christensen

Forstander

Seneste nyheder

Påskeferie og besøg på Georg Stage
April 2022 Med april måned kom også foråret til Ragebøl, for efter primært at have budt på regn og rusk i måne
På ski i høj sol

På ski i høj sol

01. april, 2022

Marts 2022 Marts måned startede strålende i år, og det på helt bogstavelig vis. Det var heldigt
Cykeldrengene kom med energi og inspiration
Februar 2022 Efter Malik havde blæst januar væk, stak februar sit våde ansigt frem, og mundbinden
En måned i coronaens tegn

En måned i coronaens tegn

31. januar, 2022

Januar 2022 Som bekendt lagde vi i år, grundet corona, ud med en uges online-undervisning, f
Julen varer længe….

Julen varer længe….

06. januar, 2022

December 2021 December startede koldt på Dybbøl Efterskole i år, og tænk engang – der faldt s