Efterårsnyt

01. november, 2019

Efterårsnyt

Den første kulde og nattefrost har meldt sig, men her på Dybbøl Efterskole er der varmt og dejligt.

Vores elevhold 19/20 trives rigtig godt og der er masser af undervisning, venskaber og aktiviteter – helt som det skal være, når man går på efterskole.

En veloverstået og tiltrængt efterårsferie gav friske kræfter og nyt mod, så vi har taget hul på anden fjerdedel af skoleåret på en rigtig god måde. Det er vores generelle indtryk, at eleverne er ved “at lande”, at etablere gode venskaber og at finde sig til rette i fællesskabet. Til forældresamtalerne kunne vi berette om udvikling og gode takter, og fra mange forældre havde vi fornøjelsen af at høre, at deres søn eller datter udvikler sig på en god måde og at det mærkes positivt derhjemme. Det er lige nøjagtig, hvad vi gerne vil – så det har vi tænkt os at fortsætte med at arbejde på.

Som det ses af billedet har vi skåret i græskar :-).

Og i den forgangne uge holdt vi “Farmerfest”, hvor Park & Service havde omdannet maskinhuset til en hyggelig og landlig lade, med halmballer at sidde på, diskolys til dans og festlige musikindslag. En stor succes, som eleverne helt tydeligt glædede sig til.

Lidt fremme i kalenderen: I uge 47 har vi erhvervsuge, hvor skoleugen får et erhvervsrettet indhold, som varierer efter om man går i 8., 9., 10. eller 11. klasse.

Vi holder juleafslutning fredag den 20. december, hvor alle er velkomne – tag gerne bedstemor og eventuelle tennismakkere med:-)

 

De bedste hilsner fra Dybbøl Efterskole

Jakob Carl Christensen

Forstander