Efterårstid

06. oktober, 2017

Efterårstid

Så blev det efterår

Med regn og sol og vind – ja, så er det efterår. De fleste har lagt shorts og t-shirts i skabet. Nu er det tid til store trøjer, lange bukser og sko i stedet for klip-klapper.

Tirsdag i denne uge holdt lærerne møde om aftenen, som forberedelse til forældresamtalerne her fredag eftermiddag. Vi havde to hjælpevagter på vagt: Daniel og Birthe. Onsdag var Anette og Kirsten fra køkkenet ude af huset, så vi måtte selv lave med. Kims hold gjorde en ekstra indsats og vi fik alle noget at spise, så det gik alt sammen. Torsdag var det regnvejr stort set hele dagen, men i dag skinner solen!

Her til vinter (i uge 3 i januar) skal vi på skitur til Østrig. Mange af eleverne vil have brug for at få indkøbt noget tøj, der passer til de iskolde forhold dernede i sneen. Derfor har vi inviteret Sport24, der sælger den slags ting, til at komme forbi her på skolen fredag den 10. november kl. 15.00, så I forældre kan se på sagerne. Det er skitøj til rimelige priser og det kan jo meget passende være julegaver til de unge mennesker.

Husk også, at vi hver fredag har kaffe på kanden i spisesalen, når I sidder og venter på at de unge mennesker får fri kl. 15.00.

I næste uge: Mandag holder vi årets første fest: Introfest.

Tirsdag får vi gæster – cirka 30 seniorer fra Krifa, der kigger forbi, får en kop kaffe, en rundvisning og hører lidt om skolen.

Torsdag formiddag skal vi alle ned til Alsion i Sønderborg. Der har vi fået lov at høre noget om koncertsalen og få en smagsprøve ved deres generalprøve til en offentlig koncert torsdag aften. Det bliver spændende, så vi glæder os til en god oplevelse. Og fredag går vi på efterårsferie – mon ikke alle trænger til en uge med ro og lidt tid derhjemme?

Og så havde vi “Efterskolernes Dag” forrige søndag. Det blev en god dag og vi havde mange gæster i huset. På billedet herover viser Sofie traktoren frem for gæsterne i faget “Gartneri”.

 

De bedste hilsner fra Dybbøl Efterskole

Jakob Carl Christensen, forstander

Seneste nyheder

Ternet Ninja og Efterskolernes dag
September er gået, og efteråret er så småt begyndt at kunne mærkes, men på Dybbøl Efterskole sørgede vi selvføl
3 – 2 – 1 – Sæt i gang!

3 – 2 – 1 – Sæt i gang!

03. september, 2021

August 2021 Vejret var pragtfuldt, og luften var tyk af spænding, da medarbejdere, forældre og elever søndag den 1
Farvel eller på gensyn

Farvel eller på gensyn

29. juni, 2021

Så kom dagen, hvor der skulle siges farvel og på gensyn til både elever og lærere. Et lidt underligt år med hjemsen
Skriftlige prøver, gabestok og en bid af Øffe
Så kom vi igennem maj måned, og det er tid til nyt fra skolen. Måneden startede med, at årets skriftlige prøver ble
Efterskolelivet kører igen – Hurra!
Så er vi langt om længe i gang igen efter mange triste måneder, hvor efterskolen har ligget stille hen. Nu er livet v