Efterskolelivet kører igen – Hurra!

16. april, 2021

Efterskolelivet kører igen – Hurra!

Så er vi langt om længe i gang igen efter mange triste måneder, hvor efterskolen har ligget stille hen. Nu er livet vendt tilbage, foråret er for alvor på vej, og både eleverne og personalet på Dybbøl Efterskole har lagt den mørke vinter bag sig. Desværre er corona jo stadig ikke helt fortrængt, så vi har i starten af april indført to ugentlige covid-selvtest for både personale og elever, så vi er sikre på, at vi alle er sunde og raske og ikke smitter hinanden. Der har indtil videre ikke været nogen positive test, og vi krydser fingre for, at det fortsætter på den måde.

Der er rigtig mange elever, der efter den lange nedlukning har valgt at tilbringe en eller flere weekender på skolen, hvilket vi er superglade for, da det er godt for efterskolemiljøet og bidrager til et stærkere sammenhold og en fællesskabsfølelse, som gør efterskoleopholdet helt unikt og ekstra mindeværdigt.

Nogle elever har her i forårets begyndelse valgt sig ind på et nyt linjefag, mens andre har valgt at blive endnu en periode på deres gamle linjefag.

Vi har her i april afviklet øveprøver for de elever, som skal til afgangsprøve i år. Normalt ligger øveprøverne i uge 2 og 3, men grundet corona er de i år blevet udskudt, til gengæld har eleverne på den måde regnemetoder og analysemodeller friskere i hukommelsen, når de skal til den endelige prøve den første uge i maj.

I uge 20 finder vi telte, middelaldertøj, gamle redskaber m.m. frem fra gemmerne og kaster os traditionen tro ud i en uge fuld af gøgl, bål, rollespil og middelalderhygge. Vi plejer at invitere elevernes forældre ud på skolen for at deltage i festlighederne på den sidste dag, men i år forhindrer coronarestriktionerne os nok desværre heri.

Til nye elever

Informationsaftenen for kommende elever og forældrene til disse, som skulle have været afholdt onsdag den 12. maj, bliver flyttet til en dato i juni. Der vil blive sendt besked ud om det eksakte tidspunkt, når det er helt på plads.

På denne aften vil der blive informeret om alle de praktiske ting i forbindelse med efterskoleopholdet, samtidig med at man får mulighed for at møde sine kommende efterskolekammerater og kontaktlærere. Det er et hyggeligt arrangement, og vi glæder os rigtig meget til at se jer alle sammen og lære jer at kende.