En måned i coronaens tegn

31. januar, 2022

En måned i coronaens tegn

Januar 2022

Som bekendt lagde vi i år, grundet corona, ud med en uges online-undervisning, for heldigvis havde det virket, at vi alle havde krydset fingre hen over julen, for at nedlukningen ikke skulle blive forlænget.

Søndag den 9. januar stod skolens personale så atter klar til at modtage de mange julemætte elever, som var svært tilfredse med, at hverdagen nu igen kunne blive, som den plejer at være. Og selvom uge 3 nu også skulle tilbringes på skolebænken i Ragebøl og ikke i på ski i østrigske Murau, var humøret højt.

Men fornøjelsen ved at være tilbage varede ikke længe, for coronaen lagde i den seneste bølge vejen forbi Ragebøl, og det betød, at vi pludselig midt i januar måtte sende både smittede elever og deres værelseskammerater hjem i hobetal til stor ærgrelse for alle parter. I løbet af ganske få dage var elevtallet stort set halveret, og så begyndte de ansatte også at lægge sig med corona.

På trods af at januar blev en lidt grå omgang, blev der alligevel hygget i bogrupperne, og et par småture ud af huset blev det også til, bl.a. til Gråsten Slot.

Nu er januar med alle dens pinsler lykkeligvis fortid. Vintergækker og erantis pibler frem, en enkelt fugl slår en trille, lyset kommer snigende, og antallet af mennesker på Dybbøl Efterskole stiger dag for dag, efterhånden som coronaen slipper sit tag i os.

Vi har budt februar velkommen, og vi mere end glæder os til for alvor at tage hul på 2022 med alle de oplevelser året utvivlsomt har at byde på.

 

Seneste nyheder

Påskeferie og besøg på Georg Stage
April 2022 Med april måned kom også foråret til Ragebøl, for efter primært at have budt på regn og rusk i måne
På ski i høj sol

På ski i høj sol

01. april, 2022

Marts 2022 Marts måned startede strålende i år, og det på helt bogstavelig vis. Det var heldigt
Cykeldrengene kom med energi og inspiration
Februar 2022 Efter Malik havde blæst januar væk, stak februar sit våde ansigt frem, og mundbinden
Julen varer længe….

Julen varer længe….

06. januar, 2022

December 2021 December startede koldt på Dybbøl Efterskole i år, og tænk engang – der faldt s
Nostalgien blomstrede på Dybbøl Efterskole
November 2021 Den første lørdag i november blev der som bekendt afholdt gammel-elev-dag på Dybbø