Erhvervsuger

21. november, 2016

Erhvervsuger

Kære forældre – så er det blevet tid til årets tredje nyhedsbrev. Siden sidst er vejret gået fra sommerlige temperaturer i september med lune aftener og hyggestemning udenfor, til mørke og regn og indendørs sysler. Stemningen bliver anderledes på skolen, når den mørke tid kommer. Eleverne søger mere ind i de små fællesskaber på gange og værelser – i ”hulerne”. Det har bestemt også sin charme og hvem nyder ikke efterårets skønne farver? Hver årstid har sine gode sider, det ved vi alle godt.

Inden efterårsferien havde vi den første af årets to erhvervsuger. Den næste ligger hen mod slutningen af november i uge 47.

Nogle elever skal ud på Gråsten Landbrugsskole og prøver kræfter med landbrugslivet. Andre skriver ”projektopgave”. Vi har også aktiviteter i de dage, så der også sker noget om eftermiddagen. Ud over dette har eleverne hver dag et foredrag som er relevant i forhold til videre uddannelse. Alle dem, som skal af sted om morgenen, smører deres madpakker aftenen før og lægger dem i køleskabet. En anderledes uge, hvor de alle forhåbentlig lærer nye ting og nye sider af sig selv at kende.

Det er godt med lidt variation i hverdagen, når vi når til november. November er ofte i et efterskoleår det, der føles som den længste måned – forstået på den måde, at efterskolelivet er ved at være blevet hverdag, det er mørkt, det regner og det er ikke jul endnu… Men julen er ikke langt væk og den glæder vi os til!

Seneste nyheder

Påskeferie og besøg på Georg Stage
April 2022 Med april måned kom også foråret til Ragebøl, for efter primært at have budt på regn og rusk i måne
På ski i høj sol

På ski i høj sol

01. april, 2022

Marts 2022 Marts måned startede strålende i år, og det på helt bogstavelig vis. Det var heldigt
Cykeldrengene kom med energi og inspiration
Februar 2022 Efter Malik havde blæst januar væk, stak februar sit våde ansigt frem, og mundbinden
En måned i coronaens tegn

En måned i coronaens tegn

31. januar, 2022

Januar 2022 Som bekendt lagde vi i år, grundet corona, ud med en uges online-undervisning, f
Julen varer længe….

Julen varer længe….

06. januar, 2022

December 2021 December startede koldt på Dybbøl Efterskole i år, og tænk engang – der faldt s