Erhvervsuger

21. november, 2016

Erhvervsuger

Kære forældre – så er det blevet tid til årets tredje nyhedsbrev. Siden sidst er vejret gået fra sommerlige temperaturer i september med lune aftener og hyggestemning udenfor, til mørke og regn og indendørs sysler. Stemningen bliver anderledes på skolen, når den mørke tid kommer. Eleverne søger mere ind i de små fællesskaber på gange og værelser – i ”hulerne”. Det har bestemt også sin charme og hvem nyder ikke efterårets skønne farver? Hver årstid har sine gode sider, det ved vi alle godt.

Inden efterårsferien havde vi den første af årets to erhvervsuger. Den næste ligger hen mod slutningen af november i uge 47.

Nogle elever skal ud på Gråsten Landbrugsskole og prøver kræfter med landbrugslivet. Andre skriver ”projektopgave”. Vi har også aktiviteter i de dage, så der også sker noget om eftermiddagen. Ud over dette har eleverne hver dag et foredrag som er relevant i forhold til videre uddannelse. Alle dem, som skal af sted om morgenen, smører deres madpakker aftenen før og lægger dem i køleskabet. En anderledes uge, hvor de alle forhåbentlig lærer nye ting og nye sider af sig selv at kende.

Det er godt med lidt variation i hverdagen, når vi når til november. November er ofte i et efterskoleår det, der føles som den længste måned – forstået på den måde, at efterskolelivet er ved at være blevet hverdag, det er mørkt, det regner og det er ikke jul endnu… Men julen er ikke langt væk og den glæder vi os til!

Seneste nyheder

Ternet Ninja og Efterskolernes dag
September er gået, og efteråret er så småt begyndt at kunne mærkes, men på Dybbøl Efterskole sørgede vi selvføl
3 – 2 – 1 – Sæt i gang!

3 – 2 – 1 – Sæt i gang!

03. september, 2021

August 2021 Vejret var pragtfuldt, og luften var tyk af spænding, da medarbejdere, forældre og elever søndag den 1
Farvel eller på gensyn

Farvel eller på gensyn

29. juni, 2021

Så kom dagen, hvor der skulle siges farvel og på gensyn til både elever og lærere. Et lidt underligt år med hjemsen
Skriftlige prøver, gabestok og en bid af Øffe
Så kom vi igennem maj måned, og det er tid til nyt fra skolen. Måneden startede med, at årets skriftlige prøver ble
Efterskolelivet kører igen – Hurra!
Så er vi langt om længe i gang igen efter mange triste måneder, hvor efterskolen har ligget stille hen. Nu er livet v