Forrygende start!

17. august, 2018

Forrygende start!

Vi har fået en forrygende start på skoleåret her på Dybbøl Efterskole!

Men hold da op, hvor er de kære elever trætte nu…

Det har været en rigtig god uge, hvor langt, langt de fleste allerede har fået taget hul på gode venskaber og hyggeaftener. Vores 2.-års og 3.års elever har været super gode til at tage godt imod de nye og har virkelig gjort en stor indsats for at få det til at fungere på en god måde, så de er også virkelig brugte her op til weekenden.

Ud over at lære en masse nye mennesker at kende og være et nyt sted, har eleverne i mandags været på stjerneløb rundt på skolen. En af opgaverne var at gætte, hvem de ansatte var…. altså som barn! Vi havde alle givet et billede til bunken, hvor vi var ganske unge og så skulle eleverne gætte hvem, der var hvem. Mandag eftermiddag skulle der vælges valgfag.

Tirsdag lavede vi test i dansk, så vi kan dele eleverne ud på hold. Vi har typisk 9 danskhold, med cirka 8-10 elever på hvert hold. Eleverne inddeles efter fagligt niveau, så de kommer til at gå på hold med nogle, som er nogenlunde på samme niveau som dem selv. Det giver tryghed og god læring, at alle på holdet er “nogenlunde samme sted”. Vi havde også vores første rengøring og det gik godt. Om eftermiddagen var der selfieløb.

Torsdag var der tur og hygge med bogruppen (se billedet, hvor nogle er klar på cyklerne til at køre af sted).

Fredag morgen var de trætte – vi kunne faktisk mærke det allerede torsdag aften. Vi lavede tillidsøvelser om formiddagen, spiste forloren hare til middag og gjorde rent, inden vi sluttede ugen af med en fantastisk samling om fællessang i foredragssalen. Sikke de kan synge – det er vi glade for og glæder os til at øve meget, meget mere!

Så sikke en forrygende uge her på Dybbøl Efterskole. Tak til alle jer forældre fordi I sender jeres herlige unge mennesker til os og tak til alle ansatte for en kæmpe indsats – god weekend!

De bedste hilsner

3 – 2 – 1 – Sæt i gang!

03. september, 2021

August 2021 Vejret var pragtfuldt, og luften var tyk af spænding, da medarbejdere, forældre og elever søndag den 1
Farvel eller på gensyn

29. juni, 2021

Så kom dagen, hvor der skulle siges farvel og på gensyn til både elever og lærere. Et lidt underligt år med hjemsen
Skriftlige prøver, gabestok og en bid af Øffe
Så kom vi igennem maj måned, og det er tid til nyt fra skolen. Måneden startede med, at årets skriftlige prøver ble
Efterskolelivet kører igen – Hurra!
Så er vi langt om længe i gang igen efter mange triste måneder, hvor efterskolen har ligget stille hen. Nu er livet v
Vores skole er med i januar nummeret af magasinet Ligeværd
Plads til at være sig selv - og anderledes Seks unge fra Dybbøl Efterskole har sagt ja til, at en journalist fra ma