Gammel elev dag

05. november, 2016

Gammel elev dag

Lørdag den 5. november havde vi gensynsdag for tidligere elever – ”Gammel elev Dag”. Vi bød velkommen til 5-, 10-, og 20-års jubilarer og de fik lov at smage Anettes fantastiske mad. Steg og salater og til dessert rørt is, creme broullé, frugt og brownies. Der var ingen smalle steder! Og ingen gik smallere fra bordet.

Derefter mødtes alle i hallen – personale, jubilarer og andre gamle elever og havde en fornøjelig halv time sammen. Vi sang sange og kiggede lidt i de gamle arkiver.

Derefter var der åbne værksteder, så man kunne komme rundt på skolen og genopleve musikken, træværkstedet, mad-med-mere, hestene og så videre.

Påskeferie og besøg på Georg Stage
April 2022 Med april måned kom også foråret til Ragebøl, for efter primært at have budt på regn og rusk i måne
På ski i høj sol

01. april, 2022