Gammel elev dag

05. november, 2016

Gammel elev dag

Lørdag den 5. november havde vi gensynsdag for tidligere elever – ”Gammel elev Dag”. Vi bød velkommen til 5-, 10-, og 20-års jubilarer og de fik lov at smage Anettes fantastiske mad. Steg og salater og til dessert rørt is, creme broullé, frugt og brownies. Der var ingen smalle steder! Og ingen gik smallere fra bordet.

Derefter mødtes alle i hallen – personale, jubilarer og andre gamle elever og havde en fornøjelig halv time sammen. Vi sang sange og kiggede lidt i de gamle arkiver.

Derefter var der åbne værksteder, så man kunne komme rundt på skolen og genopleve musikken, træværkstedet, mad-med-mere, hestene og så videre.

Ternet Ninja og Efterskolernes dag
September er gået, og efteråret er så småt begyndt at kunne mærkes, men på Dybbøl Efterskole sørgede vi selvføl
3 – 2 – 1 – Sæt i gang!

03. september, 2021

August 2021 Vejret var pragtfuldt, og luften var tyk af spænding, da medarbejdere, forældre og elever søndag den 1
Farvel eller på gensyn

29. juni, 2021

Så kom dagen, hvor der skulle siges farvel og på gensyn til både elever og lærere. Et lidt underligt år med hjemsen
Skriftlige prøver, gabestok og en bid af Øffe
Så kom vi igennem maj måned, og det er tid til nyt fra skolen. Måneden startede med, at årets skriftlige prøver ble
Efterskolelivet kører igen – Hurra!
Så er vi langt om længe i gang igen efter mange triste måneder, hvor efterskolen har ligget stille hen. Nu er livet v