Godt i gang på Dybbøl Efterskole

18. august, 2017

Godt i gang på Dybbøl Efterskole

Så er den første uge ved at være gået. Sikke en dejlig uge, og vi har ovenikøbet været heldige med vejret!

Mandag formiddag lavede vi et stjerneløb, så eleverne kom rundt og så hele skolen og om eftermiddagen hyggede vi os i bogrupperne. Om aftenen var der rundbold.

Tirsdag lavede vi test i dansk, var på tur til Sønderborg og holdt sangaften.

Onsdag var der test i matematik og bogruppetur i det skønne vejr.

Torsdag var første, almindelige skoledag med dansk, matematik, engelsk og idræt sidst på dagen.

I dag fredag, er der linjefag for første gang. Som I kan se på billedet, er der allerede gang i gartneriet, så det kommer til at blive rigtig pænt ude foran skolen.

Eleverne har fået valgt fag og er blevet fordelt på hold i dansk, matematik og engelsk. Spørg dem endelig til deres valgfag og hold. Nogle hold stiler mod prøveaflæggelse; andre gør ikke og er mere praktisk orienterede.

Næste uge er en “almindelig uge”; det vil sige helt almindelig bliver den ikke, for fredag den 25. august kl.14-16 fejrer vi skolens 25 års jubilæum ved en reception. Eleverne deltager i første halvdel og har fri til sædvanlig tid kl. 15.00. I forældre er naturligvis også meget velkomne ved receptionen, hvis I har tid og mulighed for det.

Vi håber I derhjemme har “en god mavefornemmelse” og får gode nyheder fra jeres søn/datter. Vi synes i alt fald vi har fået en super god start på skoleåret og ser frem til alt det spændende, der skal ske i året, der kommer.

God weekend!