Godt i gang med det nye skoleår - 2020/2021

01. september, 2020

Godt i gang med det nye skoleår - 2020/2021

Det var vel nok skønt at komme i gang med efterskolelivet igen!

Selvom vi stadig skal forholde os til Corona i det daglige, så løser vi det og lærer efterhånden at få det til at fungere. Eleverne må gerne være tæt sammen i hver enkelt bogruppe og i stedet for at spise middag sammen alle mand, spiser vi fortsat i to hold. Hvem ved, om vi bliver nødt til det resten af skoleåret? Til alt held er efterskolerne på landsplan ikke plaget af en masse Corona-tilfælde. Indtil videre er der kun en enkelt efterskoleelev, der er blevet smittet på en efterskole oppe i Jylland. Det er ikke særlig mange ud af de over 30.000 elever, der er på efterskole, så indtil nu er vi sluppet heldigt fra det. Vi fortsætter bestræbelserne, deler os op, gør rent og spritter af og håber, vi ikke bliver ramt.

Ellers er vi kommet godt i gang med skoleåret. Eleverne har nu været her et par uger og mange har allerede knyttet gode venskaber. Dét med at bo og leve sammen skal mange også lige vænne sig til og det giver lidt udfordringer for nogle. Men vi er tæt på og prøver at få det hele til at gå op i en højere enhed. Langt, langt de fleste er kommet rigtig godt fra start og trives med efterskolelivet.

Vi var så heldige at starte med godt vejr og har haft mange dejlige, varme dage. I den første uge skulle de lære hinanden at kende og i anden uge lavede vi aktiviteter der gav eleverne et indblik i fag de kunne vælge. Alt dette er stort set på plads nu, så alle skemaer er ved at være godt kørende. Husk, at I som forældre kan følge med i deres dagligdag på Viggo. På billedet ovenfor ser vi Nicco, som allerede er godt i gang i linjefaget “Park & Service”.

Og som jeg sagde på velkomstdagen, så er I altid velkomne til at tage kontakt til os om stort og småt – hvis det handler om trivsel, så skriv til kontaktlæreren på Viggo. Hvis det handler om andre ting, så ring til kontoret på 74 48 70 80.

Kig op og se, at “Septembers himmel er så blå, dens skyer lyser hvide”

Påskeferie og besøg på Georg Stage
April 2022 Med april måned kom også foråret til Ragebøl, for efter primært at have budt på regn og rusk i måne
På ski i høj sol