En helt, almindelig uge...

27. oktober, 2017

En helt, almindelig uge...

Så kom vi i gang igen efter efterårsferien. Friske og veludhvilede – for de flestes vedkommende – og med højt humør er der igen liv på skolen.

Mange uger kan vi berette om “særlige ting, der sker”, fordi der er noget anderledes på programmet eller en variation i tingene, der bryder lidt med hverdagen. Men denne uge har været “en ganske, almindelig uge” uden de store dikkedarer.

Mørket og kulden har meldt sig – der er en del af eleverne, der er lidt småsyge. Om det er bakterier eller kold regn eller bare sådan lidt “efterårsstemning” kan være svært at aflæse.

Vi prøver at overvinde al slags sygdom og uvejr; men hvis de er rigtig sløje, kan det ofte være en god idé at komme hjem nogle dage. Der er mere ro og bedre hvilemulighed derhjemme – her på stedet er der jo altid aktivitet og leben! Men hjælp dem gerne til selv at overvinde lidt forkølelse osv; de fleste kan godt klare lidt matematikundervisning, selvom man er snottet.

Den kommende uge byder på et par ting, der rækker ud over det almindelige efterskoleliv. På mandag får vi besøg af en anden efterskole (Magleby). De overnatter her hos os mandag-tirsdag med cirka 50 mand. Næste lørdag (den 4. november) er der “Gammel elev dag”, hvor tidligere elever kommer på besøg og har en festlig dag sammen. Det ser vi frem til!

 

De bedste hilsner fra Dybbøl Efterskole

Jakob Carl Christensen

Forstander