Herlig start på skoleåret

06. september, 2019

Herlig start på skoleåret

Sikke herligt at komme i gang med efterskolelivet!

Den 17. august tog vi imod 2-års eleverne og søndag den 18. august kunne vi tage imod alle de nye efterskole-unge, som var klar til et år på Dybbøl Efterskole. Allerede om mandagen var vi af sted på bogruppetur i dejligt vejr. I det hele taget var det skønt vejr hele den første uge. Om tirsdagen var der sangtime og lidt hjemvé her og dér. Onsdag lavede vi test i dansk og præsenterede linjefagene og lærte lidt om grænser. Og så var første uge gået med at lære hinanden at kende og lave de første ”komme-hinanden-ved” øvelser. God start! Men hold op, hvor var eleverne trætte, da vi nåede til fredag middag. Rigtig mange trængte til at komme hjem og få hvilet ud ovenpå alle de mange indtryk.

I uge to gik den almindelige hverdag i gang, fortsat i skønt vejr og med god stemning på skolen såvel om dagen som om aftenen. Vi fik lavet en brandøvelse, hvor alle mødes i parken, når alarmen lyder. I anden weekend tog de til marked i Augustenborg.

Så blev det september, og som vi alle ved, kommer der regn i september. Derfor er motivationen til den daglige morgentur dalet en smule, fordi man bliver jo våd af dét, der drypper fra himlen. Hermed en opfordring til jer forældre derhjemme om at sende regntøj med de unge mennesker herned, næste gang de har været hjemme på weekend.

Ellers kan vi melde alt vel her fra Dybbøl Efterskole – vi er kommet RIGTIG godt i gang, har mange, mange glade ansigter og når vi ser et ansigt, der er lidt trist og savner dét derhjemme, så lægger vi hånden på skulderen og drikker en kop te og synger en sang. Det hjælper alt sammen.

Husk, I kære forældre, at I altid er velkomne til at tage kontakt til os om såvel stort som småt. Skriv til kontaktlæreren eller få fat på kontoret.