Klar til efterårsferie!

13. oktober, 2017

Klar til efterårsferie!

De grønne træer er begyndt at blive gullige, luften kølig om morgenen og den første nattefrost har været her. Det er ved at være efterår og sikke da et pjask-regnevejr vi har haft i én uendelighed.

Hestene skal også lige have den sidste trimning her inden ferien. Tilde og Anni er i gang med at passe “deres” ny hest, som I kan se herover.

I den forgangne uge er der sket lidt af hvert:

Mandag var der “Introfest”. Tema’et var “Landmand søger brud”. Det blev helt igennem god aften med masser af aktiviteter, sjov og hygge. Festen var blevet henlagt til maskinhuset, hvilket jo var meget passende, da der var tale om en “landmandsfest”.

Tirsdag fik vi besøg af knap 20 ældre mennesker fra en Krifa-Seniorklub. De fik kaffe, ost og kage og var ovenud begejstrede for køkkenets servering. Nogle elever viste dem derefter rundt på skolen og vi sluttede af i foredragssalen, hvor min kone og jeg sang et par efterårssange med dem og fortalte om skolen.

Onsdag var der rundvisning af gæster fra Kløvermarkskolen i Sønderborg. Nogle af dem, skal måske gå her næste skoleår?

Torsdag stod vi op til regn og heftig blæst. I stedet for den almindelige morgenrutine, skulle vi gå/cykle ned til Alsion. Det er koncerthuset, som ligger ved Sønderborg havn, helt ned til Alssund. En gåtur på cirka 4 km. Nogle få synes det var helt tosset, at vi skulle gå, når vi bare kunne tage bussen derned. Men vi holdt fast i, at det er godt for helbredet og sammenholdet at gå tur, så vi trodsede vinden og slap for regning og gik de 4 km derned og hjem igen. Vi havde fornøjelsen af at høre en generalprøve til en koncert. Det var mest jazz og der var trommeslager, pianist, 15 violinister, 4 basser, 7-8 messingblæsere (trombone, horn, tuba mv) og fløjter og fagot og pauke og harpe og jeg ved ikke hvad. De var meget dygtige og mange af eleverne nød forestillingen.

Og så blev det fredag og efterårsferien står og venter på os. Rigtig god ferie til alle!