Lasagne og forår

21. april, 2017

Lasagne og forår

Selv om det er forår nu og sommeren er på vej – vi glæder os! – så ved vi godt, at vejret endnu ikke helt har givet os så meget sol og varme, som vi kunne ønske os. Nu må det snart komme, så vi får solskinsvarme eftermiddage og den første antydning af grillmulighed hen under aften.

Her på skolen går det godt. I dag har der været gang i linjefagene; Mad-med-mere, Tekstil, Musik, Gartneri, Ridning, Sport og Træværksted. Når linjefagene er i gang er der en dejlige koncentreret stemning på skolen – alle er i gang med noget, de selv har valgt og der er masser af aktivitet rundt omkring. Det er godt for vores unge mennesker og vi håber I derhjemme mærker, hvordan de trives ved at være på efterskole.

Efterskole er både de boglige timer og de mere frie valgfag. Og selvfølgelig fritidens fællesskab og aktiviteter sammen.

Og fællesspisning – det er godt og hyggeligt. Vi spiser sammen til alle måltider. Hver dag. Det giver en god rytme og  det giver alle elever mulighed for at få velnærende og sund kost – der er altid masser af salat på buffet’en.

I dag var menuen “Lasagne”. En klassisk favorit blandt eleverne. Jeg ku’ ik’ la’ vær’ og måtte tage et billede af de tomme fade, som I ser her ovenfor teksten…

Husk at sætte kryds i kalenderen til afslutningen på MIDDELALDERUGEN torsdag den 11. maj. Mere information følger, men vi I kan godt glæde jer – vi inviterer til helstegt pattegris og bålhygge og god stemning på pladsen.

 

De bedste hilsner fra Dybbøl Efterskole

Jakob Carl Christensen, forstander

Seneste nyheder

Påskeferie og besøg på Georg Stage
April 2022 Med april måned kom også foråret til Ragebøl, for efter primært at have budt på regn og rusk i måne
På ski i høj sol

På ski i høj sol

01. april, 2022

Marts 2022 Marts måned startede strålende i år, og det på helt bogstavelig vis. Det var heldigt
Cykeldrengene kom med energi og inspiration
Februar 2022 Efter Malik havde blæst januar væk, stak februar sit våde ansigt frem, og mundbinden
En måned i coronaens tegn

En måned i coronaens tegn

31. januar, 2022

Januar 2022 Som bekendt lagde vi i år, grundet corona, ud med en uges online-undervisning, f
Julen varer længe….

Julen varer længe….

06. januar, 2022

December 2021 December startede koldt på Dybbøl Efterskole i år, og tænk engang – der faldt s