Lasagne og forår

21. april, 2017

Lasagne og forår

Selv om det er forår nu og sommeren er på vej – vi glæder os! – så ved vi godt, at vejret endnu ikke helt har givet os så meget sol og varme, som vi kunne ønske os. Nu må det snart komme, så vi får solskinsvarme eftermiddage og den første antydning af grillmulighed hen under aften.

Her på skolen går det godt. I dag har der været gang i linjefagene; Mad-med-mere, Tekstil, Musik, Gartneri, Ridning, Sport og Træværksted. Når linjefagene er i gang er der en dejlige koncentreret stemning på skolen – alle er i gang med noget, de selv har valgt og der er masser af aktivitet rundt omkring. Det er godt for vores unge mennesker og vi håber I derhjemme mærker, hvordan de trives ved at være på efterskole.

Efterskole er både de boglige timer og de mere frie valgfag. Og selvfølgelig fritidens fællesskab og aktiviteter sammen.

Og fællesspisning – det er godt og hyggeligt. Vi spiser sammen til alle måltider. Hver dag. Det giver en god rytme og  det giver alle elever mulighed for at få velnærende og sund kost – der er altid masser af salat på buffet’en.

I dag var menuen “Lasagne”. En klassisk favorit blandt eleverne. Jeg ku’ ik’ la’ vær’ og måtte tage et billede af de tomme fade, som I ser her ovenfor teksten…

Husk at sætte kryds i kalenderen til afslutningen på MIDDELALDERUGEN torsdag den 11. maj. Mere information følger, men vi I kan godt glæde jer – vi inviterer til helstegt pattegris og bålhygge og god stemning på pladsen.

De bedste hilsner fra Dybbøl Efterskole

Jakob Carl Christensen, forstander

Farvel eller på gensyn

29. juni, 2021

Så kom dagen, hvor der skulle siges farvel og på gensyn til både elever og lærere. Et lidt underligt år med hjemsen
Skriftlige prøver, gabestok og en bid af Øffe
Så kom vi igennem maj måned, og det er tid til nyt fra skolen. Måneden startede med, at årets skriftlige prøver ble
Efterskolelivet kører igen – Hurra!
Så er vi langt om længe i gang igen efter mange triste måneder, hvor efterskolen har ligget stille hen. Nu er livet v
Vores skole er med i januar nummeret af magasinet Ligeværd
Plads til at være sig selv - og anderledes Seks unge fra Dybbøl Efterskole har sagt ja til, at en journalist fra ma
Så er det ved at være juletid på Dybbøl Efterskole