Lys og lidt varme

28. februar, 2019

Lys og lidt varme

Det er svært at tøjle sin glæde over, at dagene er blevet længere og luften lunere. De første af eleverne har allerede fundet de korte ærmer og shorts’ene frem. Det er måske en kende tidligt, for min vejrkalender for næste uge siger, at vi på onsdag får 3 graders varme og 9 m/s vind. Så skal man nok regne med at få is på lårbasserne.

Nuvel, den strengeste part af vinteren er forbi og vi går foråret i møde med spændt forventning til gode oplevelser og lærdom. Forårets konsultationer venter lige om hjørnet og inden længe er der også teateruge, så husk at sætte kryds i kalenderen fredag den 5. april til forestilling.

Siden sidst, har vi haft ekskursion til København og det var en stor succes. Vi boede meget centralt og fik set en hel masse og der var rigtig god stemning stort set hele vejen rundt. Vi var på kanalrundfart, på rundvisning med en hjemløs, på besøg i Rundetårn, på Eksperimentariet, ude at shoppe og meget, meget mere. I denne uge havde vi onsdag en af vores “ALTERNATIVE DAGE”. Emnet var “KROPPEN” og derfor bød formiddagen på fysisk aktivitet i Sønderborg og eftermiddagen på to ting: Seksualundervisning og et O-løb.

Så nogle aftener er der også brug for “en slapper ved bordet”, som I kan se på billedet, hvor Amanda og Lene spiller “KLASK” i Spisesalen.

Pas nu på med at være alt for ivrige derhjemme med forårsfornemmelserne; man kunne jo gå hen og få sig en ordentlig omgang snue.

 

Jakob Carl Christensen

Forstander

Seneste nyheder

Påskeferie og besøg på Georg Stage
April 2022 Med april måned kom også foråret til Ragebøl, for efter primært at have budt på regn og rusk i måne
På ski i høj sol

På ski i høj sol

01. april, 2022

Marts 2022 Marts måned startede strålende i år, og det på helt bogstavelig vis. Det var heldigt
Cykeldrengene kom med energi og inspiration
Februar 2022 Efter Malik havde blæst januar væk, stak februar sit våde ansigt frem, og mundbinden
En måned i coronaens tegn

En måned i coronaens tegn

31. januar, 2022

Januar 2022 Som bekendt lagde vi i år, grundet corona, ud med en uges online-undervisning, f
Julen varer længe….

Julen varer længe….

06. januar, 2022

December 2021 December startede koldt på Dybbøl Efterskole i år, og tænk engang – der faldt s