Mørk er november

22. november, 2019

Mørk er november

November plejer altid at være en lidt lang måned på efterskole. Alle har vænnet sig til at være på efterskole. Hverdagen melder sig. Det bliver sent lyst og tidligt mørkt. Masser af regn og dis.

Så er det vel nok godt, at der har været højt humør her på Dybbøl Efterskole!

I starten af måneden havde vi besøgsdag for tidligere elever; det var en rigtig god dag – det er altid skønt, når “gamle” elever kommer forbi og hilser på deres gamle skole, sludrer med hinanden og får hilst på os, som arbejder her.

I denne uge har vi haft erhvervsuge med brobygning, besøg på ungdomsuddannelser, besøg i virksomheder og meget mere. Det er vores indtryk, at langt de fleste elever har haft en god uge, hvor de har snuset til “den virkelige verden” med job og set på uddannelser og måske er blevet lidt mere klar over, hvad de gerne vil, når deres tid på skolen er forbi.

Inden længe er det jul – vi minder om juleafslutningen, fredag den 20. december (program følger). Vi forventer at starte kl. 15.00 i Dybbøl Kirke til julegudstjeneste.

Her i november har vi også fået færdiggjort en lille film, der handler om skolen. Den kan ses øverst på siden, hvis man besøger skolens Facebook-side. Og herover kan man se et billede, som dronen tog af Dybbøl Efterskole, med udsigt til Alssund i baggrunden.

En praktisk ting: Når I kommer til skolen for at hente eller aflevere jeres sønner og døtre fredag eller søndag, vil vi gerne venligst bede jer IKKE parkere på Ragebølskovvej (altså lige foran skolen). Brug parkeringspladserne i stedet for, tak.

Husk også, at vi snart skal til Østrig med eleverne. Der skal de medbringe pas og det blå sygesikringsbevis. Vær opmærksom på udløbsdato! Mange blå kort blev udstedt i 2014, og skal fornyes nu. Og dem, der får medicin, som kræver medicinpas i udlandet, skal også have det på plads. Hvis man er i tvivl, kontaktes egen læge.

Med ønsket om en god weekend!

Jakob Carl Christensen

Forstander

Seneste nyheder

Påskeferie og besøg på Georg Stage
April 2022 Med april måned kom også foråret til Ragebøl, for efter primært at have budt på regn og rusk i måne
På ski i høj sol

På ski i høj sol

01. april, 2022

Marts 2022 Marts måned startede strålende i år, og det på helt bogstavelig vis. Det var heldigt
Cykeldrengene kom med energi og inspiration
Februar 2022 Efter Malik havde blæst januar væk, stak februar sit våde ansigt frem, og mundbinden
En måned i coronaens tegn

En måned i coronaens tegn

31. januar, 2022

Januar 2022 Som bekendt lagde vi i år, grundet corona, ud med en uges online-undervisning, f
Julen varer længe….

Julen varer længe….

06. januar, 2022

December 2021 December startede koldt på Dybbøl Efterskole i år, og tænk engang – der faldt s