Mørk er november

22. november, 2019

Mørk er november

November plejer altid at være en lidt lang måned på efterskole. Alle har vænnet sig til at være på efterskole. Hverdagen melder sig. Det bliver sent lyst og tidligt mørkt. Masser af regn og dis.

Så er det vel nok godt, at der har været højt humør her på Dybbøl Efterskole!

I starten af måneden havde vi besøgsdag for tidligere elever; det var en rigtig god dag – det er altid skønt, når “gamle” elever kommer forbi og hilser på deres gamle skole, sludrer med hinanden og får hilst på os, som arbejder her.

I denne uge har vi haft erhvervsuge med brobygning, besøg på ungdomsuddannelser, besøg i virksomheder og meget mere. Det er vores indtryk, at langt de fleste elever har haft en god uge, hvor de har snuset til “den virkelige verden” med job og set på uddannelser og måske er blevet lidt mere klar over, hvad de gerne vil, når deres tid på skolen er forbi.

Inden længe er det jul – vi minder om juleafslutningen, fredag den 20. december (program følger). Vi forventer at starte kl. 15.00 i Dybbøl Kirke til julegudstjeneste.

Her i november har vi også fået færdiggjort en lille film, der handler om skolen. Den kan ses øverst på siden, hvis man besøger skolens Facebook-side. Og herover kan man se et billede, som dronen tog af Dybbøl Efterskole, med udsigt til Alssund i baggrunden.

En praktisk ting: Når I kommer til skolen for at hente eller aflevere jeres sønner og døtre fredag eller søndag, vil vi gerne venligst bede jer IKKE parkere på Ragebølskovvej (altså lige foran skolen). Brug parkeringspladserne i stedet for, tak.

Husk også, at vi snart skal til Østrig med eleverne. Der skal de medbringe pas og det blå sygesikringsbevis. Vær opmærksom på udløbsdato! Mange blå kort blev udstedt i 2014, og skal fornyes nu. Og dem, der får medicin, som kræver medicinpas i udlandet, skal også have det på plads. Hvis man er i tvivl, kontaktes egen læge.

Med ønsket om en god weekend!

Ternet Ninja og Efterskolernes dag
September er gået, og efteråret er så småt begyndt at kunne mærkes, men på Dybbøl Efterskole sørgede vi selvføl
3 – 2 – 1 – Sæt i gang!

03. september, 2021

August 2021 Vejret var pragtfuldt, og luften var tyk af spænding, da medarbejdere, forældre og elever søndag den 1
Farvel eller på gensyn

29. juni, 2021

Så kom dagen, hvor der skulle siges farvel og på gensyn til både elever og lærere. Et lidt underligt år med hjemsen
Skriftlige prøver, gabestok og en bid af Øffe
Så kom vi igennem maj måned, og det er tid til nyt fra skolen. Måneden startede med, at årets skriftlige prøver ble
Efterskolelivet kører igen – Hurra!
Så er vi langt om længe i gang igen efter mange triste måneder, hvor efterskolen har ligget stille hen. Nu er livet v