Nu er der lyse tider

12. april, 2019

Nu er der lyse tider

Herover ser I to af skolens herlige elever – Mia og Sørna. De har køkkenpraktik i denne uge. Alle eleverne har mindst en uge i køkkenet i løbet af skoleåret. Det er rigtig godt og lærerigt at være med til at lave mad til hele flokken.

Vi har de seneste uger været velsignet med dejligt vejr. Det gør en stor forskel i efterskolelivet og stemningen, for når man kan være udenfor i den friske luft og solskinnet, så bliver humøret bare lidt bedre!

Vi mærker også lidt ”slinger” i koderne, for når solen skinner og fuglene pipper, skal eleverne sommetider mindes om, at de stadig skal møde til tiden… Men det klarer vi nok og fylder for tiden en masse ekstra fællessang på eleverne. Vi mødes om onsdagen, lige inden danskundervisningen – alle mand i foredragssalen – alle elever og ansatte – og så er der et par fællesbeskeder og ellers fuldt tryk på fællessangen, så man næsten må holde sig for ørerne!

Tak til alle jer, der lagde vejen forbi skolen til teateruge. Det var en stor oplevelse for alle involverede og vi er særdeles godt tilfredse med ugens forløb. I mandags ryddede vi det sidste op efter teaterforestillingen og tirsdag aften havde vi besøg af den kendte forfatter og foredragsholder Imran Rashid, som fortalte om menneskets hjerne og hvad moderne teknologi gør ved os. Det var meget spændende og oplysende.

I dag skal vi fejre åbningen af vores nye ”dagligstue”. Vi har indrettet et par lagerlokaler og den gamle gymnastiksal til fællesrum. Lokalet ligger 10 meter fra foredragssalen. Skolens dygtige pedeller har været i gang i månedsvis og nu er vi ved at være færdige. Der er et kreativt hjørne, flere hyggehjørner, en playstation og en stor ”flyde-sofa”. Lokalet vil være åbent om aftenen ca. 19.45-21.30 og der vil være en lærer til stede. Det vil også blive brugt i weekenderne – vi glæder os meget til at tage det i brug og håber eleverne vil opleve det som et dejligt samlingspunkt midt på skolen.

Sæt kryds i kalenderen: Afslutning på Middelalderugen, hvor ALLE er velkomne til et måltid mad – formentlig stegt pattegris. Det bliver torsdag den 16. maj om eftermiddagen. Og jer, der skal have elever på skolen i det kommende skoleår; sæt kryds til informationsmøde onsdag den 29. maj om aftenen.

Med venlig forårshilsen

Påskeferie og besøg på Georg Stage
April 2022 Med april måned kom også foråret til Ragebøl, for efter primært at have budt på regn og rusk i måne
På ski i høj sol