Prøvetid!

04. maj, 2018

Prøvetid!

Ugen har stået i prøvernes tegn. Mange af eleverne har aflagt prøver her onsdag og torsdag. Og lige nu, her midt på formiddagen om fredagen sidder der igen nogle og sveder over danskprøver.

De har klaret det rigtig flot. Eleverne har været gode til at være koncentrerede, så langt evner og ressourcer rakte og der har været en dyb stilhed i prøvelokalet. Nogle har også oplevet, at de stod overfor opgaver, som virkede monumentale og meget, meget svære. Det vigtigste er, at de prøver og gør det så godt de kan – så kan man ikke forlange mere af folk! Det har dog generelt været mærkbart hos de, der skulle aflægge prøve, at der stod noget stort og vigtigt for døren. Nerverne har været lidt flossede – men sådan er det jo, når man skal testes, så det er såmænd helt naturligt.

Og heldigvis har solen strålet de sidste par dage, ovenpå alt det kølige nedbør i starten af ugen. Nu gik vi lige i vores naivitet og troede, at det var sommer; men ak, april er lunefuld!

Om fredagen starter vi dagen med et “fredagsmøde”. Et fælles møde i Foredragssalen, hvor vi snakker lidt om ugen, der er gået og kigger fremad. Der er et udvalg, der består af en repræsentant fra hver gang og på skift leder de mødet for os. Det fungerer rigtig godt og er en træning i at “drøfte emner på en demokratisk måde”. Alle har taleret og alle har ret til at blive hørt, så vi snakker om stort og småt. I dag snakkede vi blandt andet om vores morgentur. En nabo her i området har gjort opmærksom på, at nogle af eleverne på gåturen ikke registrerer køretøjer der kommer forbi. Så det blev til en snak om, hvor på vejen man går og om det at være opmærksom i trafikken.

Og dagens billede er en blomst der netop er sat i jorden: Vi gør klar til det årlige informationsmøde i næste uge, hvor alle de elever, der skal gå på skolen næste år kommer på besøg sammen med deres forældre. Så skal skolen være ekstra pæn til anledningen.

Vær opmærksom på, at vi næste uge har en lang weekend. Eleverne tager hjem efter undervisningens afslutning kl. 15.00 onsdag eftermiddag. OBS: De nuværende elever, der skal gå her næste skoleår, skal naturligvis ikke tage hjem ved 15-tiden, men blive her til senere på aften til informationsmødet og først køre hjem med forældrene dér. Torsdag er Kr. Himmelfartsdag. Eleverne vender tilbage til skolen søndag aften den 13. maj, ligesom når de har været hjemme på almindelig weekend.

 

Med ønsket om en dejlig weekend!

Jakob Carl Christensen

Forstander

Seneste nyheder

Kongens død

Kongens død

16. juni, 2022

Maj og juni 2022 Maj måned startede med en sheltertur med alt, hvad dertil hører af bål, grillpø
Påskeferie og besøg på Georg Stage
April 2022 Med april måned kom også foråret til Ragebøl, for efter primært at have budt på regn og rusk i måne
På ski i høj sol

På ski i høj sol

01. april, 2022

Marts 2022 Marts måned startede strålende i år, og det på helt bogstavelig vis. Det var heldigt
Cykeldrengene kom med energi og inspiration
Februar 2022 Efter Malik havde blæst januar væk, stak februar sit våde ansigt frem, og mundbinden
En måned i coronaens tegn

En måned i coronaens tegn

31. januar, 2022

Januar 2022 Som bekendt lagde vi i år, grundet corona, ud med en uges online-undervisning, f