Regn - marts

22. marts, 2019

Regn - marts

Hold da op, hvor har vi alle fået en masse vand her i marts! Eleverne har nu taget det i stiv arm, men jeg regner med, at så snart solen titter bare en anelse frem, kommer shorts’ene på straks!

Siden sidst har der ikke været de store begivenheder; en masse gode, solide hverdage med boglig undervisning, linjefag og aftenaktiviteter.

I denne uge har vi dog haft rimelig travlt. I tirsdags holdt vi “generalprøver”. Som forberedelse til de skriftlige prøver til maj, afviklede vi nogle af prøverne – lidt som en slags “terminsprøve”. Det gik rigtig godt og eleverne var gode til at arbejde og koncentrere sig om opgaverne. I onsdags holdt vi som noget nyt en fælles sangtime midt på formiddagen. Vi sang meget højt og festligt – et par forårssange og en John Mogensen: “Så længe, jeg lever”. Torsdag var der igen “anderledes dag” og torsdag aften holdt en af bogrupperne festaften for alle. Det var en god aften, blandt andet med “bumper-balls”. En skæg – og lidt voldsom – leg, hvor den øverste del af kroppen er pakket ind i en stor plasticbold. Så skal man prøve at score mål, samtidig med man forsøger at undgå, at andre støder ind i én, så man vælter omkuld. Nogle gik temmelig meget op i forsøget på at vælte andre omkuld.

Og i dag, fredag den 22. marts, er en ganske almindelig fredag. Lige nu er der linjefag – billedet herover viser Asger, der er ved at træne bøfferne og får instruktion af sportslærer Klaus Doktor.

Husk at holde jer orienteret med billeder og småfilm fra dagligdagen på Dybbøl Efterskoles facebookside. På skolens hjemmeside kan man også finde et link til et foredrag ved Imran Rashid her på stedet den 9. april. Det koster 100,- at være med – et foredrag om brug af mobiltelefoner og andet elektronisk udstyr. Foredraget hedder – ligesom hans bog – SLUK!

Og til sidst en praktisk påmindelse: Når man kommer tilbage til skolen efter weekend, skal man ankomme mellem 18.30 og 21.00. Efter ferier og forlængede weekends mellem 18.00 og 21.00.

 

De bedste hilsner

Jakob Carl Christensen

Forstander

Seneste nyheder

Påskeferie og besøg på Georg Stage
April 2022 Med april måned kom også foråret til Ragebøl, for efter primært at have budt på regn og rusk i måne
På ski i høj sol

På ski i høj sol

01. april, 2022

Marts 2022 Marts måned startede strålende i år, og det på helt bogstavelig vis. Det var heldigt
Cykeldrengene kom med energi og inspiration
Februar 2022 Efter Malik havde blæst januar væk, stak februar sit våde ansigt frem, og mundbinden
En måned i coronaens tegn

En måned i coronaens tegn

31. januar, 2022

Januar 2022 Som bekendt lagde vi i år, grundet corona, ud med en uges online-undervisning, f
Julen varer længe….

Julen varer længe….

06. januar, 2022

December 2021 December startede koldt på Dybbøl Efterskole i år, og tænk engang – der faldt s