Regn - marts

22. marts, 2019

Regn - marts

Hold da op, hvor har vi alle fået en masse vand her i marts! Eleverne har nu taget det i stiv arm, men jeg regner med, at så snart solen titter bare en anelse frem, kommer shorts’ene på straks!

Siden sidst har der ikke været de store begivenheder; en masse gode, solide hverdage med boglig undervisning, linjefag og aftenaktiviteter.

I denne uge har vi dog haft rimelig travlt. I tirsdags holdt vi “generalprøver”. Som forberedelse til de skriftlige prøver til maj, afviklede vi nogle af prøverne – lidt som en slags “terminsprøve”. Det gik rigtig godt og eleverne var gode til at arbejde og koncentrere sig om opgaverne. I onsdags holdt vi som noget nyt en fælles sangtime midt på formiddagen. Vi sang meget højt og festligt – et par forårssange og en John Mogensen: “Så længe, jeg lever”. Torsdag var der igen “anderledes dag” og torsdag aften holdt en af bogrupperne festaften for alle. Det var en god aften, blandt andet med “bumper-balls”. En skæg – og lidt voldsom – leg, hvor den øverste del af kroppen er pakket ind i en stor plasticbold. Så skal man prøve at score mål, samtidig med man forsøger at undgå, at andre støder ind i én, så man vælter omkuld. Nogle gik temmelig meget op i forsøget på at vælte andre omkuld.

Og i dag, fredag den 22. marts, er en ganske almindelig fredag. Lige nu er der linjefag – billedet herover viser Asger, der er ved at træne bøfferne og får instruktion af sportslærer Klaus Doktor.

Husk at holde jer orienteret med billeder og småfilm fra dagligdagen på Dybbøl Efterskoles facebookside. På skolens hjemmeside kan man også finde et link til et foredrag ved Imran Rashid her på stedet den 9. april. Det koster 100,- at være med – et foredrag om brug af mobiltelefoner og andet elektronisk udstyr. Foredraget hedder – ligesom hans bog – SLUK!

Og til sidst en praktisk påmindelse: Når man kommer tilbage til skolen efter weekend, skal man ankomme mellem 18.30 og 21.00. Efter ferier og forlængede weekends mellem 18.00 og 21.00.

 

De bedste hilsner

Jakob Carl Christensen

Forstander

Seneste nyheder

Ternet Ninja og Efterskolernes dag
September er gået, og efteråret er så småt begyndt at kunne mærkes, men på Dybbøl Efterskole sørgede vi selvføl
3 – 2 – 1 – Sæt i gang!

3 – 2 – 1 – Sæt i gang!

03. september, 2021

August 2021 Vejret var pragtfuldt, og luften var tyk af spænding, da medarbejdere, forældre og elever søndag den 1
Farvel eller på gensyn

Farvel eller på gensyn

29. juni, 2021

Så kom dagen, hvor der skulle siges farvel og på gensyn til både elever og lærere. Et lidt underligt år med hjemsen
Skriftlige prøver, gabestok og en bid af Øffe
Så kom vi igennem maj måned, og det er tid til nyt fra skolen. Måneden startede med, at årets skriftlige prøver ble
Efterskolelivet kører igen – Hurra!
Så er vi langt om længe i gang igen efter mange triste måneder, hvor efterskolen har ligget stille hen. Nu er livet v