Så er det atter jul igen....

12. december, 2016

Kære alle læsere

Så er det ved at være juletid igen. Der er blevet klippet og klistret meget på skolen, så alle steder er der julepynt og dejlig julestemning.

Vi ser frem til at tage imod alle familierne næste onsdag, den 21. december, til vores juleafslutning. Vi starter som bekendt i Dybbøl Kirke kl. 16.00 og slutter af med glögg og æbleskiver i skolens hal.

Husk at få styr på pas og det blå sygesikringsbevis, så vi kan komme af sted alle mand i uge 3 til Østrig.

Ellers kan jeg berette, at vi har tre almindelige skoledage i denne uge og vi på torsdag og fredag holder “Juledage”. Det gælder også mandag til onsdag i næste uge – så lidt alternativt og lidt hyggeligt bliver det – men sådan skal det være, når det er jul!

De bedste hilsner fra Dybbøl

Ternet Ninja og Efterskolernes dag
September er gået, og efteråret er så småt begyndt at kunne mærkes, men på Dybbøl Efterskole sørgede vi selvføl
3 – 2 – 1 – Sæt i gang!

03. september, 2021

August 2021 Vejret var pragtfuldt, og luften var tyk af spænding, da medarbejdere, forældre og elever søndag den 1
Farvel eller på gensyn

29. juni, 2021

Så kom dagen, hvor der skulle siges farvel og på gensyn til både elever og lærere. Et lidt underligt år med hjemsen
Skriftlige prøver, gabestok og en bid af Øffe
Så kom vi igennem maj måned, og det er tid til nyt fra skolen. Måneden startede med, at årets skriftlige prøver ble
Efterskolelivet kører igen – Hurra!
Så er vi langt om længe i gang igen efter mange triste måneder, hvor efterskolen har ligget stille hen. Nu er livet v