Så er der efterårsferie!

12. oktober, 2018

Så er der efterårsferie!

Endelig…..! Så er der ferie!

En af eleverne sagde i dag, mens hun skulle til at i gang med opvasken efter frokosten, “Ej, altså Jakob, kan vi ikke bare gå på ferie nu! Jeg gider ikke vaske op!”. Hun sagde det med et smil og vi grinte lidt af det. Der skal jo vaskes op, meeeen det kunne nu være rart bare at springe det over og gå direkte på ferie!

Vi konstaterer, at vi trænger til ferie alle mand. Vi mærker det på eleverne; trætheden er ved at melde sig. De har været i gang i to måneder, lært masser af nye ting, er faldet til på skolen og har stiftet mange nye kammeratskaber og venskaber og været igennem lidt drama hist og her. Så er der behov for at komme hjem til det kendte, slænge sig lidt på sofaen, hjælpe mor eller far med en praktisk opgave, falde i søvn til Netflix.

Til Efterskolernes Dag forrige søndag var der mange gæster i huset. Skolens elever var rigtig gode til at tage imod de besøgende og viste med stolthed deres skole frem. Om mandagen var de godt trætte efter den gode indsats, så det var lidt en “sløv” dag. Så var der forlænget weekend i fredags og her den sidste uge op til efterårsferien har vi haft sol og almindelig undervisning. For langt, langt de fleste af skolens elever er der hyggelige aftener, gode venner og et dejligt klima på skolen, så det er vi rigtig glade for.

Når eleverne vender tilbage til skolen næste søndag, skal de være her mellem 18.30 og 21.00. Husk at give besked på vagttelefonen (20 47 70 80), hvis der kommer sygdom eller andet i vejen, så vi ved det. Man kan IKKE skrive på Viggo om sygdom osv om søndagen – for vi ser det først om mandagen!

I ugen efter efterårsferien er der om torsdagen en biograftur om formiddagen, og om fredagen ser vi frem til at kunne byde jer velkommen til forældresamtaler. Torsdag den 1. november har vi igen “Anderledes Dag” og om lørdagen – den 3. november – er der gæstedag for tidligere elever på skolen. Det plejer at være en rigtig dejlig dag, med glade gensyn og festligholdelse af det fællesskab, man oplevede, da man gik her.

De nuværende elever må gerne være her på skolen den dag, men er også frie til at tage hjem på weekend. Om søndagen er vi med i landsindsamlingen for Dansk Flygtningehjælp. De elever, som ikke ønsker at være med til indsamlingen tager hjem om fredagen (og hvis man er med til gammel-elev-dag, så tager man bare hjem når det er slut lørdag eftermiddag). Alle som er her søndag formiddag skal være med til at samle ind i cirka 2 timer.

På billedet herover kan man se græsset lige så stille pible frem foran “Vognporten”, som elevfløjen hedder. Skolens pedeller har ryddet hjørnet for hæk og et gammel jernrækværk, lagt sten og vi vil sætte en informationstavle op på hjørnet.

Med ønsket om en dejlig efterårsferie

Påskeferie og besøg på Georg Stage
April 2022 Med april måned kom også foråret til Ragebøl, for efter primært at have budt på regn og rusk i måne
På ski i høj sol