Så er det ved at være juletid på Dybbøl Efterskole

08. december, 2020

Så er det ved at være juletid på Dybbøl Efterskole

…. og det er godt nok dejligt med juletid!

Vi har fået sat Hernnhuter-stjerne fra Christiansfeld op i hele hovedbygningen – se billedet, som jeg tog en fredag morgen tidligt på vej på min morgenvagt.

Sidste mandag havde vi arrangeret en særlig aktivitetsaften, hvor vi havde lavet værksteder rundt omkring på skolen. Målet var at skabe god stemning, hygge og samvær – og det lykkedes vist ganske godt. Den 1. december begyndte vi på det store julepakkeløb. Alle elevernes navne er lagt i en lille taske og hver dag trækker vi 4 navne, som får en lille julegave. Vi synger julesange og der er masser af julepynt rundt omkring på skolen.

Næste uge er sidste skoleuge inden jul og de sidste tre dage op til juleferien laver vi ekstra meget julehygge for eleverne og holder fælles julefest med julemad, julesange og julehygge i hallen. Hvem ved, om mon også julemanden kigger forbi?

Desværre kan vi ikke lave en stor julekomsammen med jer forældre på grund af Covid-19, men vi sørger for at skabe god julestemning med de unge mennesker, så de bliver sendt hjem på juleferie i godt humør.