Så gik februar

27. februar, 2017

Så gik februar

Kære forældre – ja, så gik februar!

Det var sandelig godt, vi kom ned i den østrigske sne i januar, for det har sandelig knebet med det hvide pudder på græsset herhjemme. Hverken ordentlig frost eller et ordentligt lag sne er det blevet til. Og nu er marts lige om hjørnet, så vi får nok ikke fornøjelsen i år.

Her til eftermiddag er eleverne i gang i “efterskolefagene”. Nogle er kreative med forårsblomster og kurveflet. Andre spiller badminton og andre igen hjælper pedellerne med at holde skolen pæn og præsentabel. På billedet her kan kan man se de mange aktive elever i gang i skolens hal. Faktisk har så mange valgt badminton, at vi er nødt til at dele dem ind i hold for at de alle kan få spilletid. Dejligt, når så mange gerne vil bevæge sig og dyrke motion!

Og så glæder vi os til foråret. Lige så stille ser vi vintergækkerne komme frem. Endnu har jeg ikke set erantis’er, men mon ikke de er lige under de visne blade i de luneste kroge af skovbunden?

Det er snart ved at være tid til skoleårets sidste forældresamtale. Næste fredag – den 10. marts – er der mulighed for at aflægge skolen et besøg, få en kop kaffe og have en samtale om ens søn/datter.

I løbet af denne uge får I en mail fra kontoret, så I kan vælge en tid via Viggo.

Ternet Ninja og Efterskolernes dag
September er gået, og efteråret er så småt begyndt at kunne mærkes, men på Dybbøl Efterskole sørgede vi selvføl
3 – 2 – 1 – Sæt i gang!

03. september, 2021

August 2021 Vejret var pragtfuldt, og luften var tyk af spænding, da medarbejdere, forældre og elever søndag den 1
Farvel eller på gensyn

29. juni, 2021

Så kom dagen, hvor der skulle siges farvel og på gensyn til både elever og lærere. Et lidt underligt år med hjemsen
Skriftlige prøver, gabestok og en bid af Øffe
Så kom vi igennem maj måned, og det er tid til nyt fra skolen. Måneden startede med, at årets skriftlige prøver ble
Efterskolelivet kører igen – Hurra!
Så er vi langt om længe i gang igen efter mange triste måneder, hvor efterskolen har ligget stille hen. Nu er livet v