Så skal vi af sted på skilejrskole lige straks...

09. januar, 2020

Så skal vi af sted på skilejrskole lige straks...

Herover ser vi Jacob, der i denne uge har køkkenpraktik. Da jeg kom slæbende med et fad med lækre kager og cookies fra Efterskolernes Aften, stirrede han betaget på fadet. Jeg spurgte ham, hvad han ville sige, hvis han kunne snakke…. Så åbnede han for sprogposen og spurgte pænt, om han måtte få en kage. Og det er jo sådan, at man sjældent får noget, hvis man ikke spørger. Derfor fik han en af køkkenets lækre bagesager.

November sluttede gråt-i-gråt, men så lavede vi bare jule-klippe-dag og sport i hallen for at peppe stemningen op og skabe julestemning i hver en krog af skolen. Der blev pyntet på gange og værelser; rigtig hyggeligt.

Den 5. december lavede vi en brandøvelse; det gør vi gerne to gange i efteråret for at træne “hvad man skal gøre, hvis det skulle ske”.

Ellers var december-temaet naturligvis jul med hyggestemning, julesange, julehumør og -huer. Faktisk blev det så “julet”, at vi måtte lægge en dæmper på stemningen – især ved sengetid var der flere steder mere eufori end nattero. Det måtte vi have styr på, for vi vil gerne have en god afslutning på dagen for alle og sikre, at alle får deres søvn.

Tak til alle jer, der lagde vejen forbi kirken og hallen til afslutningsdagen før jul – vi håber I hyggede jer og havde et par gode timer i selskab med os.

Efter en veloverstået juleferie, er vi nu på alle ledder og kanter ved at være klar til at tage af sted til Østrig. Der er højt og forventningsfuldt humør. Nogle er spændte på, om de nu helt kan finde ud af det med at spænde to stykker træ under fødderne og komme helskindede ned ad pisterne. Andre glæder sig helt vildt til en uge i sneen, med masser af fart, kakao og sure sokker. Så bliver det ikke bedre. Vi har i alt fald lagt os i selen for at få tilrettelagt en super tur til jeres unge mennesker, hvor vi giver gode oplevelser til såvel de, der kan og tør en masse og de, der ikke er så glade for tanken om fart, sne og udsigten til eventuelt brækkede knogler.

Vi plejer at lægge en masse billeder på FaceBook, når vi er af sted på ski, så sørg for at følge med dér.

 

De bedste hilsner fra Dybbøl Efterskole

Jakob Carl Christensen

Forstander

 

Seneste nyheder

Påskeferie og besøg på Georg Stage
April 2022 Med april måned kom også foråret til Ragebøl, for efter primært at have budt på regn og rusk i måne
På ski i høj sol

På ski i høj sol

01. april, 2022

Marts 2022 Marts måned startede strålende i år, og det på helt bogstavelig vis. Det var heldigt
Cykeldrengene kom med energi og inspiration
Februar 2022 Efter Malik havde blæst januar væk, stak februar sit våde ansigt frem, og mundbinden
En måned i coronaens tegn

En måned i coronaens tegn

31. januar, 2022

Januar 2022 Som bekendt lagde vi i år, grundet corona, ud med en uges online-undervisning, f
Julen varer længe….

Julen varer længe….

06. januar, 2022

December 2021 December startede koldt på Dybbøl Efterskole i år, og tænk engang – der faldt s