Så er det snart sommerferie...

02. juni, 2017

Så er det snart sommerferie...

Kalenderen fortæller, at nu er sommeren lige om hjørnet. Det mærkede de fleste af os sikkert sidste weekend, mens vi lå og smeltede i den herlige sol. Lidt køligere i denne uge ganske vist, men her fredag den 2. juni er der lunt og solrigt igen hernede på Dybbøl Efterskole.

I linjefaget “Gartneri” fik de unge mennesker på billedet til opgave at feje blade, så gårdspladsen kan tage sig pæn ud til weekenden. De fandt dog ingen blade og kørte videre for at finde andre opgaver.

Nu er vi ved at være tæt på sommerferien, så husk at notere afslutningsdagen lørdag den 24. juni i kalenderen. Inden for de nærmeste dage får i en mail med information om hvad der sker på skolen den sidste uge, så I kan følge med i tingene.

De skriftlige prøver er for længst overstået og de fleste karakterer er kommet i hus. Nu er vi midt i den mundtlige prøveperiode, hvor mange af eleverne går til nogle af prøverne. Nogle bliver nervøse og meget spændte på prøven, andre tager det stille og roligt og siger “jeg er forberedt, så jeg ved, hvad jeg skal sige”. Sådan er der så stor forskel på den slags.

Ellers kan vi berette, at tingene går som de skal på skolen – eleverne har det godt, glæder sig til sommerferien, nyder solen når den er der og er måske også lidt triste over, at det lige straks er slut med skoleåret 2016/2017. De har fået mange nye venner og har lært hinanden at kende på en helt anden måde, end man får mulighed for i folkeskolen. Og det er jo lige netop dét, der er en af de vigtigste pointer med at gå på efterskole!

Vi ses til afslutningen den 24!

 

De bedste hilsner fra Dybbøl Efterskole

Jakob Carl Christensen

Forstander

Seneste nyheder

Påskeferie og besøg på Georg Stage
April 2022 Med april måned kom også foråret til Ragebøl, for efter primært at have budt på regn og rusk i måne
På ski i høj sol

På ski i høj sol

01. april, 2022

Marts 2022 Marts måned startede strålende i år, og det på helt bogstavelig vis. Det var heldigt
Cykeldrengene kom med energi og inspiration
Februar 2022 Efter Malik havde blæst januar væk, stak februar sit våde ansigt frem, og mundbinden
En måned i coronaens tegn

En måned i coronaens tegn

31. januar, 2022

Januar 2022 Som bekendt lagde vi i år, grundet corona, ud med en uges online-undervisning, f
Julen varer længe….

Julen varer længe….

06. januar, 2022

December 2021 December startede koldt på Dybbøl Efterskole i år, og tænk engang – der faldt s