Så er vi igang igen efter jul!!!

09. januar, 2017

Så er vi igang igen efter jul!!!

Så er vi tilbage igen efter jul! Vi håber alle har haft en dejlig juletid – og nu er vi igang med undervisning og gode oplevelser på Dybbøl Efterskole. På billedet kan I se en af skolens pedeller, Henrik, i gang med at sætte et af tre nye undervisningslokaler i stand. For tre år siden købte Dybbøl Efterskole naboen, den gamle produktionsskole. Vi har allerede sat et klasseværelse i stand og etableret gode faciliteter til “Tekstil”. Desuden har vi fået et lækkert musiklokale derovre. Nu er turen kommet til de tre undervisningslokaler på 1. sal, som vi venter færdige i løbet af foråret.

Onsdag aften (den 11. januar) slår vi dørene op til “Efterskolernes Aften” – så kender I nogen, der kunne have glæde af et år på Dybbøl Efterskole, så fortæl dem, at de bør lægge vejen forbi skolen på onsdag, mellem klokken 18 og 21.

Og så glæder vi os til at komme af sted til Østrig – afgang lørdag eftermiddag. Eleverne må gerne tage hjem fredag, og skal være på skolen igen senest ved middagstid (kl. 12.00) om lørdagen, den 14. januar. Vi kommer hjem igen fredag den 20. januar – godt trætte og forhåbentlig uden krykker og slemme benbrud!