Septembers himmel er så blå

18. september, 2017

Septembers himmel er så blå

Hold da op et dejligt vejr i dag! Vi MÅTTE BARE starte dagen med den vidunderlige septembervise “Septembers himmel er så blå”. Vi sang den ganske vist også i sidste uge – men i dag var himmelen så tindrende blå, at det ikke var til at komme uden om.

Denne uge er en helt almindelig skoleuge. I næste uge har vi et alternativt program de første tre dage. Mandag til onsdag skal vi til Stevninghus; et stort spejdercenter ikke langt fra Kliplev. Der er masser af friluftsområder, en sø og gode muligheder for aktiviteter. Vi håber på godt vejr og glæder os til tre dage i den friske luft.

I dag stod menuen på “Svensk Pølseret”. De to elever i køkkenet havde lavet hver deres salat til fællesbordet, og der blev taget godt fra. Her ovenfor et billede fra spisesalen lige inden middagen gik i gang kl. 12.00.

Og lige nu ser det ud til at vejret holder; friluftsholdet skal ud i det blå og rollespilsholdet mødes nede i skoven. Vi håber I får gode meldinger derhjemme fra jeres unge mennesker. Husk, I altid er velkomne til at kontakte os på skolens telefonnummer (74 48 70 80), hvis der er noget I vil spørge om osv.

De bedste hilsner fra Dybbøl Efterskole

Jakob Carl Christensen, forstander

Julen varer længe….

06. januar, 2022