Septembers himmel er så blå

18. september, 2017

Septembers himmel er så blå

Hold da op et dejligt vejr i dag! Vi MÅTTE BARE starte dagen med den vidunderlige septembervise “Septembers himmel er så blå”. Vi sang den ganske vist også i sidste uge – men i dag var himmelen så tindrende blå, at det ikke var til at komme uden om.

Denne uge er en helt almindelig skoleuge. I næste uge har vi et alternativt program de første tre dage. Mandag til onsdag skal vi til Stevninghus; et stort spejdercenter ikke langt fra Kliplev. Der er masser af friluftsområder, en sø og gode muligheder for aktiviteter. Vi håber på godt vejr og glæder os til tre dage i den friske luft.

I dag stod menuen på “Svensk Pølseret”. De to elever i køkkenet havde lavet hver deres salat til fællesbordet, og der blev taget godt fra. Her ovenfor et billede fra spisesalen lige inden middagen gik i gang kl. 12.00.

Og lige nu ser det ud til at vejret holder; friluftsholdet skal ud i det blå og rollespilsholdet mødes nede i skoven. Vi håber I får gode meldinger derhjemme fra jeres unge mennesker. Husk, I altid er velkomne til at kontakte os på skolens telefonnummer (74 48 70 80), hvis der er noget I vil spørge om osv.

De bedste hilsner fra Dybbøl Efterskole

Jakob Carl Christensen, forstander

3 – 2 – 1 – Sæt i gang!

03. september, 2021

August 2021 Vejret var pragtfuldt, og luften var tyk af spænding, da medarbejdere, forældre og elever søndag den 1
Farvel eller på gensyn

29. juni, 2021

Så kom dagen, hvor der skulle siges farvel og på gensyn til både elever og lærere. Et lidt underligt år med hjemsen
Skriftlige prøver, gabestok og en bid af Øffe
Så kom vi igennem maj måned, og det er tid til nyt fra skolen. Måneden startede med, at årets skriftlige prøver ble
Efterskolelivet kører igen – Hurra!
Så er vi langt om længe i gang igen efter mange triste måneder, hvor efterskolen har ligget stille hen. Nu er livet v
Vores skole er med i januar nummeret af magasinet Ligeværd
Plads til at være sig selv - og anderledes Seks unge fra Dybbøl Efterskole har sagt ja til, at en journalist fra ma