Skoleåret slutter.... nu....

26. juni, 2020

Skoleåret slutter.... nu....

Vi har de sidste 14 dage været så heldige, så heldige med vejret.

Programmet var lavet helt anderledes til de to uger, så det kunne vi næsten ikke have planlagt bedre! Forrige mandag havde vi linjefagsdag, tirsdag et hav af forskellige aktiveteter rundt omkring og om onsdagen var alle på tur med deres bogrupper. Torsdag-fredag var der årets store “HØVDINGEBOLDTURNERING”. I år måtte vi dele dem op, på grund af Corona, så piger spillede mod piger og drenge mod drenge. Det blev et par rigtig gode dage med fest og farver og slagsange.

I mandags var der forlænget weekend, tirsdag var de i Legoland, onsdag gjorde de rent på fællesområder om formiddagen og så var der hyggeaktivteter om eftermiddagen. Torsdag var der galla og sikke en dejlig festaften det blev. Vi fik taget billeder i en til dagen særligt konstrueret “Corona-foto-biks”. Der var rød løber, velkomstdrink, snacks, rejecocktail, steg til hovedret og cremet chokolade-dessert, indslag, taler og bogruppefejring – og så sluttede vi af med dans i hallen… med god afstand!

Her fredag formiddag var der tømning af værelser og rengøring og i eftermiddag kan de enten slappe af i solen i parken, eller blive færdige med rengøringen på værelserne. I aften er det afslutningshygge med bål og hyggeligt samvær.

I morgen formiddag skal de gøre det sidste færdig i deres bogrupper – lidt oprydning og rengøring. Så serveres der burgers og vi holder afslutningsceremoni i hallen med overrækkelse af eksamensbeviser og diplomer. Og så kommer forældrene og mødes kort i bogrupperne, lidt forskudt i tid, og så er skoleåret slut!

Lidt mærkeligt at slutte af uden en stor, fælles samling med festligt samvær og sang i hallen og en masse krammere. Men sådan blev det i år.

God sommer!

 

Jakob Carl Christensen

Forstander

Seneste nyheder

Ternet Ninja og Efterskolernes dag
September er gået, og efteråret er så småt begyndt at kunne mærkes, men på Dybbøl Efterskole sørgede vi selvføl
3 – 2 – 1 – Sæt i gang!

3 – 2 – 1 – Sæt i gang!

03. september, 2021

August 2021 Vejret var pragtfuldt, og luften var tyk af spænding, da medarbejdere, forældre og elever søndag den 1
Farvel eller på gensyn

Farvel eller på gensyn

29. juni, 2021

Så kom dagen, hvor der skulle siges farvel og på gensyn til både elever og lærere. Et lidt underligt år med hjemsen
Skriftlige prøver, gabestok og en bid af Øffe
Så kom vi igennem maj måned, og det er tid til nyt fra skolen. Måneden startede med, at årets skriftlige prøver ble
Efterskolelivet kører igen – Hurra!
Så er vi langt om længe i gang igen efter mange triste måneder, hvor efterskolen har ligget stille hen. Nu er livet v