Skoleåret slutter.... nu....

26. juni, 2020

Skoleåret slutter.... nu....

Vi har de sidste 14 dage været så heldige, så heldige med vejret.

Programmet var lavet helt anderledes til de to uger, så det kunne vi næsten ikke have planlagt bedre! Forrige mandag havde vi linjefagsdag, tirsdag et hav af forskellige aktiveteter rundt omkring og om onsdagen var alle på tur med deres bogrupper. Torsdag-fredag var der årets store “HØVDINGEBOLDTURNERING”. I år måtte vi dele dem op, på grund af Corona, så piger spillede mod piger og drenge mod drenge. Det blev et par rigtig gode dage med fest og farver og slagsange.

I mandags var der forlænget weekend, tirsdag var de i Legoland, onsdag gjorde de rent på fællesområder om formiddagen og så var der hyggeaktivteter om eftermiddagen. Torsdag var der galla og sikke en dejlig festaften det blev. Vi fik taget billeder i en til dagen særligt konstrueret “Corona-foto-biks”. Der var rød løber, velkomstdrink, snacks, rejecocktail, steg til hovedret og cremet chokolade-dessert, indslag, taler og bogruppefejring – og så sluttede vi af med dans i hallen… med god afstand!

Her fredag formiddag var der tømning af værelser og rengøring og i eftermiddag kan de enten slappe af i solen i parken, eller blive færdige med rengøringen på værelserne. I aften er det afslutningshygge med bål og hyggeligt samvær.

I morgen formiddag skal de gøre det sidste færdig i deres bogrupper – lidt oprydning og rengøring. Så serveres der burgers og vi holder afslutningsceremoni i hallen med overrækkelse af eksamensbeviser og diplomer. Og så kommer forældrene og mødes kort i bogrupperne, lidt forskudt i tid, og så er skoleåret slut!

Lidt mærkeligt at slutte af uden en stor, fælles samling med festligt samvær og sang i hallen og en masse krammere. Men sådan blev det i år.

God sommer!

 

Jakob Carl Christensen

Forstander

Seneste nyheder

Påskeferie og besøg på Georg Stage
April 2022 Med april måned kom også foråret til Ragebøl, for efter primært at have budt på regn og rusk i måne
På ski i høj sol

På ski i høj sol

01. april, 2022

Marts 2022 Marts måned startede strålende i år, og det på helt bogstavelig vis. Det var heldigt
Cykeldrengene kom med energi og inspiration
Februar 2022 Efter Malik havde blæst januar væk, stak februar sit våde ansigt frem, og mundbinden
En måned i coronaens tegn

En måned i coronaens tegn

31. januar, 2022

Januar 2022 Som bekendt lagde vi i år, grundet corona, ud med en uges online-undervisning, f
Julen varer længe….

Julen varer længe….

06. januar, 2022

December 2021 December startede koldt på Dybbøl Efterskole i år, og tænk engang – der faldt s