Sol og lys over land

25. maj, 2018

Sol og lys over land

Sikke da en tid vi har haft her de seneste 3 uger! Konstant godt vejr, god stemning og middelalderuge. Tak til alle jer, der lagde vejen forbi – vi håber I nød eftermiddagen og pattegrisen!

Der har også været ganske almindelig skolegang og den 9. maj havde vi alle næste års elever på besøg med deres familier. Det var en rigtig god aften. Som forberedelse var jeg en tur forbi Foredragssalen, hvor jeg forstyrrede elever i gang med at lave forskrifter for lineære funktioner. Spændende emne, men ikke helt nemt! Og så var der forlænget weekend i forbindelse med Kr. Himmelfart. Dejligt for os alle med et par rolige dage.

Ugen efter havde vi jobsamtaler her på skolen. Vi har ansat to nye lærere til det kommende skoleår, så dem vil I kunne møde på skolen efter ferien. Faktisk har nogle af eleverne allerede mødt dem, da vi så sent som i aftes (den 23. maj) holdt bogruppemøder med de nye bogrupper fra næste skoleår.

Ellers har vi nydt det dejlige vejr og lyset i fulde drag – og i parken har vi fået sat nogle hængekøjer op (se billedet herover).

Nu går vi de afsluttende uger i møde. Vi håber I synes jeres unge mennesker har fået en masse ud af skoleåret! Husk, vi glæder os til at se jer alle – gerne med søskende og bedsteforældre! – til skoleårets afslutning lørdag den 23. juni.

 

På skolen vegne

Jakob Carl Christensen

Forstander