Uge 15 - en ret almindelig uge

13. april, 2018

Uge 15 - en ret almindelig uge

Efter en super vellykket teateruge- og forestilling i sidste uge, vendte vi i denne uge tilbage til “normale” forhold. Almindelig undervisning og almindelige dagligdags ting fra A-Z. Det er godt med afbræk, men også godt med dagligdag. Vi startede også ugen med dejligt, dejligt solskin og lun luft. Tirsdag var der stikbold i hallen om aftenen. Stikbold er en meget, meget populær aftenaktivitet på skolen. Masser af elever deltager og en del “hænger bare ud” og ser på og er en del af fællesskabet og hyggen, så det er svært at være utilfreds med!

Torsdag havde køkkenet bestemt “kødfri dag”. Så der var falafel, salat, søde kartofler og andet godt. I det hele taget sørger køkkenet rigtig godt for os. Alle kan blive mætte og køkkenet sørger for at lave velsmagende, varieret og sund mad. Og nogle gange får vi også de lidt mere usunde varianter; men det gør ikke noget, når man for det meste spiser sundt.

I dag, fredag, var der “SPORTSDAG”. Vi lavede et løb med eleverne, hvor de var rundt i lokalområdet og løste opgaver i grupper (se billedet). Til trods for at vejret var lidt sølle her til formiddag, så tog de det med højt humør og fik røde kinder i den kølige luft.

Så nu har vi fået nok af afkølet luft og har bestilt sommer til de sidste 10 ugers efterskoleophold!

God weekend

Påskeferie og besøg på Georg Stage
April 2022 Med april måned kom også foråret til Ragebøl, for efter primært at have budt på regn og rusk i måne
På ski i høj sol