Ledige stillinger

Vi søger en lærer

Da en af skolens rutinerede lærere har søgt nye udfordringer, søger vi en lærer til en fast fuldtidsstilling på Dybbøl Efterskole fra 1. november 2020.

Vores nye lærer skal være levende optaget af netop vores elevgruppe – elever med særlige læringsforudsætninger i et efterskolemiljø. Vi forventer, du er en ambitiøs lærer med faglig indsigt i såvel didaktik som pædagogik og at du ser det som et plus, at jobbet indeholder både undervisning og tilsyn (aftener og weekender). Den ideelle kandidat brænder for linjefaget Håndværk & Design og engelsk og kan desuden undervise i dansk.

Vi er en skole, som arbejder målrettet for at give vores elever et efterskoleophold, hvor det både er alvor og sjovt at gå i skole. Efterskolelivet giver den dér helt særlige fornemmelse af fællesskab. Du er gerne ung af sind og derudover en ildsjæl, som har hjerte for elever, der har særlige læringsforudsætninger og ønsker at skabe gode, trygge rammer for eleverne – såvel i, som udenfor klasseværelset. Vi kan tilbyde en tjenestebolig.

Dybbøl Efterskole er en specialundervisningsefterskole med plads til 85 elever. Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling og skolen bygger på kristne værdier.

Vi søger en profil der:
• Er optaget af specialundervisningsområdet
• Kan understøtte eleverne, så de bliver gode til at indgå i og bidrage til fællesskaber
• Kan være tydelig rollemodel i en efterskoleverden, hvor samarbejde og ansvarlighed er bærende elementer
• Kan bidrage i et miljø, hvor faglighed vægtes højt, både undervisningsmæssigt og (special)pædagogisk

Vi kan tilbyde et miljø, hvor…
• Du bliver en del af en ambition om at skabe et godt leve- og læringsmiljø for elever med udfordringer
• Du får tæt kendskab til eleverne og nært samarbejde med kolleger
• Der er højt til loftet
• Der er rige muligheder for at udfolde sig, tænke nyt og bruge sin pædagogiske energi og begejstring

Læs mere om skolen på vores hjemmeside. Ansættelse i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til forstander Jakob Carl Christensen på tlf 74 48 70 80.

Ansøgningsfrist er søndag den 18. oktober på: dybboelefterskole@dybboelefterskole.dk. Samtaler afholdes mandag den 26. Oktober.

 

 

 

 

 

1