ANSØGNINGSFRIST: 6. FEBRUAR 2022

I samarbejde med køkkenteamet skal du forestå tilberedning og servering af sund, nærende og spændende mad til vores 104 elever og ansatte.

Vi er en arbejdsplads, hvor godt samarbejde, selvstændighed og kreativitet prioriteres meget højt. Der lægges stor vægt på mad af høj kvalitet – med fokus på årstidens friske råvarer – hvor hygiejne og god service er en naturlig del af arbejdet. Fortællingen om maden er også vigtig. Madkultur og forståelse skal formidles så vores elever kan få en dybere oplevelse af maden, og af måltidet som kulturinstitution.

Skolens elever deltager alle i arbejdet i køkkenet, og derfor skal du kunne lide at være blandt unge mennesker og samtidig lære dem om mad og ernæring. Vi er en efterskole for specialundervisnings elever, hvilket gør at vores elever deltager i køkkenet på forskellige niveauer. Kendetegnet for vores skole er at vi brænder for vores elever, uanset funktionsniveau.

Derudover interesserer vi os for hvordan kosten kan understøtte bedre trivsel og hjælpe elever med særlige læringsforudsætninger til en lettere indlæring.

Ud over vores køkkenchef skal køkkenpersonalet bestå af to kokke/køkkenassistenter, og en ansat i flexjob. Der lægges vægt på uddelegering af opgaver, samt inddragelse af eleverne i en turnusordning omkring madlavning og øvrigt køkkenarbejde. Selvstændighed og vilje til samarbejde med skolens øvrige 25 medarbejdere vægtes højt.

Vi søger altså en kok/køkkenassistent, der med engagement, initiativ og højt humør ønsker at blive en aktiv del af skolens køkkenteam, der varetager den daglige madlavning.

Du er med til at skabe en positiv og glad stemning omkring køkkenet – også lige op til en deadline, hvor der kan være travlt.

Det er vigtigt, at du trives i et miljø, hvor planer kan ændres og tilpasses med kort varsel, og sidst men ikke mindst, er det vigtigt for os, at du har dit hjerte med på arbejde.

Der lægges ligeledes vægt på, at du er fleksibel med hensyn til arbejdstid, da det indimellem inkluderer aften- og weekendarbejde, og der er flere større og mindre arrangementer i løbet af et skoleår.

Arbejdstiden er på 90%, i gennemsnit 34 timer pr. uge, og den daglige arbejdstid er fortrinsvis i tidsrummet 7.00-14.30.

For yderligere oplysninger kan der rettes henvendelse til forstander Mikkel Fjord-Larsen på tlf. 3122 0687.

Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2022 eller snarest efter.

Send ansøgning, CV og relevante bilag pr. mail til: mfl@dybboelefterskole.dk

Ansøgningsfrist er 6/2-2022, klokken 12.00.

Samtaler finder sted i uge 6.