Tidligere elever

Kære “gammel elev”

Dybbøl efterskole afholder hvert år gammel elevdag. Det er altid den første lørdag i november, så sæt kryds i kalenderen.

På disse sider har du mulighed for at blive opdateret på hvad der rører sig i elevklubben. Det er her vi vil informere om Gammel elevdag – hvem der er jubilarer netop i år, og der vil også blive skrevet lidt nyhedsbreve.

Men ellers er I velkommen til at holde jer orienteret om det der sker ved at se hjemmesiden i helhed.

Endvidere er Lene (skolens sekretær) meget interesseret i, at I fremsender jeres mailadresse. Det vil betyde at vi nemmere kan fremsende post og beskeder til jer. Så kære tidligere elever, så er det bare at skrive.

Dybbøl Efterskole

Elevklubben

Du har mulighed for at være med i elevklubben, ved blot at meddele skolen din e-mail adresse og årgang/årgange på dybboelefterskole@dybboelefterskole.dk  Blanket findes her.

Du får så fremsendt en indbydelse til gammel elevdag, og en speciel indbydelse til jubilarmiddag.

Vi oplever ofte at gamle elever gerne vil mødes til gammel elevdag. De første par år går det som regel af sig selv – alle kommer, men er der først gået 10 år er det sværere at finde frem til hinanden. De fleste er flyttet hjemmefra. Andre har fået andet efternavn og så videre. Derfor er det en god ide at være medlem i klubben, for her skrives nye adresser og andre ændringer ned, så det kan blive lidt lettere at finde frem til dem du var på årgang med.

Dybbøl Efterskole - venner for livet

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx