Lær’ noget nyt

Dybbøl Efterskole arrangerer temadage, kurser og foredrag, der har til formål at udbrede viden om sårbare børn og unge. Vi er optaget af at få indsigt i de unges udfordringer og ikke mindst se mulighederne, for hvordan vi bedst hjælper de unge på vejen frem mod et selvstændigt liv. Du kan se og tilmelde dig de kommende arrangementer her:

#foredrag

7. august 2024 kl. 9.30 – 14.30

Pædagogisk værtsskab v/ rasmus alenkær

Vi inviterer til GRATIS temadag for fagfolk  på Dybbøl Efterskole

I sit oplæg introducerer Rasmus Alenkær “pædagogisk værtskab” som et samlebegreb for det, man kan kalde “god skolepraksis”. Med afsæt i forskning omkring undervisningsforstyrrende uro, klasseledelse og inklusion vil han dels indramme det pædagogiske værtskabsbegreb teoretisk, og dernæst sætte det i relation til konkret praksis. Essentielt handler “pædagogisk værtskab” om at understøtte en skolestruktur, en personlig stil og et medansvar hos skolens børn, der gør, at alle – både børn og voksne føler sig velkomne. 

Bestil billet her

AFHOLDT d. 21. februar 2024

SLUK & MÆRK: Find den mentale balance i en digital tidsalder - Foredrag v/ speciallæge Imran Rashid

I den digitaliserede verden bliver det stadig sværere at finde fodfæste, og det udfordrer vores fysiske og mentale trivsel. Hver dag bombarderes vi med enorme mængder data, som vi skal sortere, bearbejde og gemme – og hvis vi er heldige, glemme igen Det er tid til handling! Imran Rashid, landets førende ekspert indenfor digital sundhed, præsenterer i sit nyeste foredrag strategier, du kan anvende til at genvinde kontrollen over dit digitale liv og finde den mentale balance i en kaotisk verden.

Køb billet her

AFHOLDT d. 10. august 2023

Forstå og få indsigt i unge med autisme og ADHD v/ Dorthe Hölck

AFHOLDT 28. februar 2023

AFTENFOREDRAG MED SOFIE MÜNSTER. FAST BØRNE- OG FORÆLDRERÅDGIVER PÅ GO’ MORGEN DANMARK.

AFHOLDT d. 11. august 2022

FOREDRAG: ‘UNGDOMSLIVET OG DE SVÆRE RELATIONER’ – FRA OVERLEVELSE OG SELVBESKYTTELSE TIL NYSGERRIGHED OG OPLEVELSE V/ JESPER BIRCK

‘Ungdomslivet og de svære relationer’ – fra overlevelse og selvbeskyttelse til nysgerrighed og oplevelse

v/ Jesper Birck, psykolog