Hvad koster det at tage
på dybbøl efterskole?

På Efterskoleforeningens hjemmeside kan man beregne den endelige betaling.
Prøv prisberegneren her.

#økonomi

Tilskud

Derudover er der mulighed for at søge ekstra tilskud hos den hjemlige kommune med henvisning til optagelse på specialundervisningsefterskole.

Skoleåret 2022-2023: Ugepris kr. 2.820,-

Skoleåret 2023-2024: Ugepris kr. 2.890,-

Er man bosiddende i Sønderjylland eller i og omkring Ribe er der mulighed for at blive medlem i Sønderjysk Skoleforening, hvorfra der kan søges om støtte til opholdet – se mere her: Sønderjysk Skoleforening.

Hvis man har svært ved at klare egenbetalingen, er der mulighed for at søge om det man kalder for “Individuel supplerende elevstøtte”. Der er tale om en pulje, som administreres af skolen og som kun må bruges til nedsættelse af forældrebetaling. Vi modtager hvert år mellem 5 og 10 ansøgninger. Nogle ansøgninger imødekommes, andre ikke. Der er tale om en individuel vurdering ud fra familiens aktuelle, økonomiske situation. Læs mere om individuel supplerende elevstøtte og download ansøgningsskema her: Ansøgningsskema.

Egmont-fonden giver også en mulighed for at søge støtte til et efterskoleophold. Brug dette link: Særlige muligheder for økonomisk støtte.