Nyheder

December måned stod i julens tegn på Dybbøl Efterskole

Fredag den 9. december var alle forældre inviteret til ”Forældresang” i hallen. Det var som altid en rigtig hyggelig måde at afslutte ugen på.

Tirsdag d. 13. december vågnede eleverne til tonerne af ”Nu bæres lyset frem”. Fire elever gik luciaoptog og sørgede for en smuk og stemningsfuld morgenvækning af hele skolen.

Uge 50 var skolens ”Juleuge”. Eleverne bagte julekager, lavede dekorationer, klippede julepynt og kreerede fine julegaver. Der blev dystet i disciplinen ”flotteste gaveindpakning”, hvor hver holddeltager kun måtte bruge én hånd.

Skolen holdt juletræsfest mandag d. 19. december. Eleverne tog del i forberedelserne til den store fest og sørgede for, at hallen indbød til ægte julehygge. Der blev spist andesteg og ris á la mande, spillet julebingo og danset om juletræet. Til stor begejstring ankom julemanden i sin kane.

Tirsdag d. 20. december blev alle forældre inviteret til skolens juleafslutning. En gruppe elever fremførte en flot engledans ved julegudstjenesten i Dybbøl Kirke. Skolens køkken bød på æbleskiver og julekager, inden alle elever drog hjem på en velfortjent juleferie.

Seneste nyheder

Foråret er kommet

Foråret er kommet

April 2023 Der er forår i luften på Dybbøl Efterskole. Vi nyder de lune dage og lyse aftner, hvor der ”hænges ud” i hængekøjerne, rides aftenture og spilles boldspil i det fri. Nogle meget friske elever har endda taget årets første badetur. Påskemiddag og...

Saltoer, samarbejdsmøder og skitur

Saltoer, samarbejdsmøder og skitur

Marts 2023: Anderledes dagD. 2. marts havde vi ”Anderledes dag”, hvor eleverne var fordelt på tre hold. Nogle gav den gas i springcentret på Sundeved Efterskole, hvor der blev øvet saltoer, flik-flak og kraftspring. Andre kom helt ned i gear i wellnessafdelingen på...

Århustur, tøndeslagning og skitræning

Århustur, tøndeslagning og skitræning

Moesgaard Museum Moesgaard Museum Fastelavn er mit navn Februar 2023 Tur til ÅrhusDen 9. februar var hele skolen på tur til Smilets By, Århus. Vi besøgte Moesgaard Museum, hvor vi lærte en masse om menneskets evolution og oprindelse.Efterfølgende besøgte nogle elever...